Homepage  / Vedete / Vedete străine

GALERIE FOTO. Angelique Boyer şi Sebastian Rulli, mai sexy ca niciodată pe plajele spaniole

GALERIE FOTO. Angelique Boyer şi Sebastian Rulli, mai sexy ca niciodată pe plajele spaniole
14

de Redactia Tvmania

Actorii de telenovele Angelique Boyer (31 de ani) şi Sebastian Rulli (44 de ani) au petrecut recent o vacanţă de neuitat în Spania. Cei doi şi-au etalat trupurile bine lucrate la sală pe plajele din Ibiza, Formentera, Tarifa şi alte locuri de vis.

Romantică din fire, Angelique a profitat de ocazie şi i-a făcut o frumoasă declaraţie iubitului ei pe Instagram:

„Sunt 5 ani cu amintiri atât de frumoase, 5 ani în care am trăit cele mai intense momente din viaţa mea, construind totodată cea mai bună versiune a mea alături de tine. M-a făcut foarte fericită să-ţi susţin visele şi să văd câte ai realizat. Îţi mulţumesc că mă faci să mă simt atât de bine şi pentru pacea pe care mi-o dăruieşti. Această iubire creşte zi după zi, cu fiecare sărut”.

 

Pe Angelique (protagonista din „Teresa”, „Spune-mi că ești a mea” şi „De trei ori Ana”) o veţi revedea pe micile noastre ecrane din 30 octombrie, la Pro 2, în telenovela „Suflete pierdute” („Amar a muerte”), care a avut succes la mexicani anul trecut. De data aceasta ea îi dă viaţă Luciei Borges, o tânără care este pe cale să se căsătorească cu un mogul media cu 30 de ani mai în vârstă decât ea, León Carvajal (Alexis Ayala). Nunta se transformă în tragedie când milionarul este asasinat în mijlocul ceremoniei. Lucrurile iau o altă întorsătură când bărbatul se întoarce la viaţă… într-un alt trup (Michel Brown).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton