VEZI GALERIA FOTOPOZA 1 / 6
Serialul a avut audiențe uriașe încă de la premieră, din noiembrie 1998, și își menține până astăzi popularitatea peste tot în lume. Întreaga serie „Powerpuff Girls” este plină de referințe la cultura pop din anii ’80 și ’90. Desenul animat are chiar un episod care conține peste 60 de referințe la “The Beatles” unde mai multe personaje formează un grup numit Beat-Alls. Iar artista Margaret Kane cunoscută în lume pentru faptul că aproape toate personajele pictate de ea au ochii deosebiți de mari a recunoscut că sursele sale de inspirație au fost Fetițele PowerPuff. De altfel, într-unul dintre episoade, apare un personaj numit Mrs. Keane, numit chiar după pictoriță.
Una dintre cele mai longevive animaţii Cartoon Network, seria originală „Fetițele Powerpuff” a fost creată de Craig McCracken și a avut lansarea în 1998. Animaţia a câștigat două premii Emmy®, iar cele 78 de episoade au câștigat numeroase distincții și nominalizări. Mai mult decât atât, serialul a dat naștere unui film de lung metraj realizat de Warner Bros. Pictures, în 2002.
Serialul „Fetițele Powerpuff” este produs în Studiourile Cartoon Network și îl are pe Nick Jennings (“Să-nceapă Aventura”, “SpongeBob Pantaloni Pătraţi”) producător executiv, iar co-producătorul executiv este Bob Boyle (“Wow! Wow! Wubbzy!“).
„Fetițele Powerpuff” pot fi urmărite în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 20.20, la Cartoon Network.
Moelleux au chocolat a la Nicolai
Pentru o vizionare mai delicioasă, puteți încerca și rețeta propusă de chef Nicolai Tand, pe care acesta a preparat-o alături de Ilona, Iancu și Monica. Atenție: rețeta conține ciocolată și… ingredientul secret.
Rețetă
Ingrediente:
- Zahăr 300 gr.
- 7 ouă întregi
- Făină 100 gr.
- Ciocolată 300 gr.
- Unt 225 gr.
Pentru caramel:
- Zahăr 200 gr.
- Unt 200 gr.
- Smântână lichidă 200 gr.
Preparare:
Amestecăm ouăle cu zahărul și apoi adaugăm făina puțin câte puțin. Am pus pe foc foarte mic untul și ciocolata și le-am topit frumos. Puteți face acest lucru și la bain-marie. Și apoi am pus împreună ciocolata topită cu untul și amestecul de ouă, făină și zahăr. Am uns forme cu unt topit și un pic de făină și am băgat totul la cuptor la 180 de grade timp de zece minute. E foarte ușor. Aveți grijă la cuptor. Eu am un cuptor profesional, dar sfatul meu e ca atunci când faceți acest preparat să scoateți o porție după 8 minute și alta după 10 minute și veți vedea care este timpul optim.
La final am adăugat caramel făcut din 200 gr. zahăr topit un pic, 200 gr. unt și 200 gr. smântână lichidă și căpsuni. Dar stați! Ca să fie un desert cu adevărat delicios, trebuie să adăugați ingredientul secret: dragostea!