Homepage  / Seriale / Seriale americane

GALERIE FOTO. Cel mai recent serial adaptat după George R.R. Martin, „Nightflyers”, are trailer

GALERIE FOTO. Cel mai recent serial adaptat după George R.R. Martin, „Nightflyers”, are trailer
8

de Redactia Tvmania

Între „Urzeala tronurilor” / „Game of Thrones” și noile (și multele) spin-off-uri ale acesteia, scriitorul american George R.R. Martin a lucrat, ca scenarist și producător, la un nou serial: „Nightflyers”.

Nightflyers 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Nightflyers” este adaptarea pentru micile ecrane a culegerii de povestiri SF a lui George R.R. Martin, apărută și la noi, la Editura Teora și la Editura Nemira, cu titlul „Zburătorii nopții”, în aceeași traducere a lui Mihai-Dan Pavelescu. Culegerea cuprinde șase povestiri: „Zburătorii nopții” / „Nightflyers”, „Comandă prioritară” / „Override”, „Weekend într-o zonă de război” / „Weekend in a War Zone”, „De om nu te-atinge” / „And Seven Times Never Kill Man”, „Nici flăcările multicolore ale unui inel stelar” / „Nor the Many-Colored Fires of a Star Ring” și „Un cântec pentru Lya” / „A Song For Lya”. Toate au apărut inițial în diverse publicații între anii 1973 și 1980. „Cântec pentru Lya” a apărut, la noi, și în volum, în 2016, la Editura Nemira, în traducerea Ruxandrei Toma.

„Nightflyers” este departe de lumea medievală din „Urzeala tronurilor”, la ani lumină distanță. Este o poveste care îmbină SF-ul și horror-ul, cu acțiunea plasată în spațiu, pe nava cu același nume în care nouă savanți sunt în căutarea volcrynilor, o rasă mitică de călători stelari.

Serialul „Nightflyers”, produs de Syfy și Netflix, va avea 10 episoade și va putea fi văzut, în curând pe platforma Netflix. Din distribuție fac parte: Bronte Carmichael, Phillip Rhys, Miranda Raison, Gwynne McElveen, Andrea Dolente, Youssef Kerkour.

Puteți vedea aici trailer-ul:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton