Homepage  / Timp liber / Nu rata!

GALERIE FOTO. Cele mai vândute cărţi ale Editurii Cartea Copiilor la Bookfest 2019

GALERIE FOTO. Cele mai vândute cărţi ale Editurii Cartea Copiilor la Bookfest 2019
6

de Redactia Tvmania

La standul editurii Cartea Copiilor din cadrul Salonului Internaţional de Carte Bookfest 2019 au fost disponibile peste 100 de titluri, ce au beneficiat de reduceri speciale de 25-30%.

Chemarea marilorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Topul celor mai vândute cărţi la editura Cartea Copiilor

  • „Jurnalul din cutiile de chibrituri”, de Paul Fleischman, cu ilustraţii de Bagram Ibatoulline: Aflată în vizită la străbunicul ei, o fetiță găsește o colecție neobișnuită de cutii de chibrituri. În fiecare cutie se află o amintire și o poveste.
  • „Chemarea mărilor”, de Ali Mitgutsch: Cu foarte multe informații istorice bine documentate, cu planșe pline de culoare și cu mult umor, Ali Mitgutsch ne poartă prin povestea fascinantă a navigației.
  • „Plimbarea domnului Pleaşcă”, de John Burningham: Domnul Pleașcă pleacă la plimbare cu barca și toată lumea vrea să vină cu el. Nu e prea mult loc, dar dacă pasagerii sunt înțelegători, va fi o plimbare frumoasă și liniștită pe râu. Dar… dacă nu?
  • „Superiepure”, de Stephanie Blake: A fost odată un Superiepure. Când mama îi spunea: „Ce-ai de gând să faci azi, iepurașul meu?” el răspundea: „Mami, zău așa, eu nu sunt un iepuraș. Sunt Superiepure! Superiepurii prind bandiți, doar știi foarte bine!”. Dar până și Superiepure are nevoie uneori de mămica lui.
  • „O casă mai mică decât o cutie”, de Julia Donaldson, cu ilustraţii de Axel Scheffler: O bătrânică este nemulţumită de mărimea casei sale şi cere sfatul unui înţelept. Acesta găseşte imediat o soluţie, pe cât de amuzantă, pe atât de eficientă.
  • „Vesta şoricelului”, de Yoshio Nakae, cu ilustraţii de Noriko Ueno: Un șoricel are o vestă nouă, tricotată de mama lui. E roșie și îi stă foarte bine cu ea. Atât de bine, încât vor și alții s-o probeze: rața, maimuța, foca, leul, antilopa, chiar și elefantul. S-o probeze, de ce nu? Ce s-ar putea întâmpla?
  • „Ăsta e al meu!, deMichen Van Zeveren: În junglă, un brotac dă peste un ou. Dar și șarpele vrea oul, și vulturul, și varanul… Intră în scenă şi elefantul, care pune paie pe foc. Ce se va întâmpla cu oul până la urmă? 
  • „Licurici îşi caută amici”, de Eric Carle: Un licurici abia venit pe lume pornește în noapte să-și caute prieteni. Dar nu e chiar atât de ușor să-i găsească. Luminile pe care le vede licărind și către care se îndreaptă plin de speranță se dovedesc a fi altceva, nu alți licurici.
  • „Cei şapte papă-lapte”, de Mary Ann Hoberman, cu ilustrații de Marla Frazee: Cartea ne vorbește despre viața de familie așa cum este în realitate. Cu copii frumoși și buni, dar uneori capricioși și neînțelegători, și cu părinți care fac tot ce pot de dimineața până seara, dar uneori ajung la limită. 
  • „Roată, roată prin lumea toată”, de Richard Scarry: În lumea sa cea veselă, Richard Scarry ne poartă pe toate continentele și ne invită să cunoaștem o mulțime de țări și orașe prin întâmplări pline de umor și ilustrații care abundă în detalii.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton