Homepage  / Vedete / Vedete străine

GALERIE FOTO. Cum îşi petrec vara Angelique Boyer şi Sebastian Rulli

GALERIE FOTO. Cum îşi petrec vara Angelique Boyer şi Sebastian Rulli
8

de Redactia Tvmania

Cei doi actori de telenovele se bucură din plin de vacanţa de vară căci ambii sunt liberi de contract. Angelique nu s-a mai implicat de câteva luni bune într-un alt proiect tv, ultimul fiindAmar a muerte, o telenovelă cu audienţe mari, care s-a terminat în Mexic în luna martie şi, conform peopleenespanol.com, actriţa nici nu va accepta altă ofertă până anul viitor.

În timp ce Sebastian a terminat, la începutul lui iulie, filmările la El Dragón”, o producţie a companiei Televisa. El Dragón” este o narco-novelă care are la bază un scenariu scris de Arturo Pérez-Reverte (cel care a scris „Regina Sudului”) şi care va ajunge în curând pe canalul american Univision.

În acest serial Sebastian îi dă viaţă lui Miguel, un bărbat care provine dintr-o familie de traficanţi de droguri, dar care a stat departe de fărădelegi. Lucrurile se schimbă când pleacă din Japonia în Mexic pentru a răzbuna moartea părinţilor săi şi pentru a salva afacerea familiei. În această telenovelăSebastian joacă alături de frumoasele actriţe Irina Baeva („Mă declar vinovată”) şi Renata Notni (Blestemul meu iubit), iar pentru filmări s-a deplasat în Spania şi Japonia.

Angelique a împlinit 31 de ani pe 4 iulie, iar Sebastian 44, pe 6 iulie, momente numai bune de declaraţii pe Instagram. „Te iubesc mult, admir toată familia ta. Sunteţi viaţa mea!”, a zis Angelique, iar iubitul ei i-a dedicat nişte versuri: „Tu eşti luna mea pentru că te visez/ Tu eşti soarele meu pentru că măluminezi.

D05F80B0-5604-4B35-A25F-F2A5C2F3048AIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton