Homepage  / Știri / Televiziune

GALERIE FOTO. Dansatorul Emil Rengle este dublu câştigător la „Românii au talent”

GALERIE FOTO. Dansatorul Emil Rengle este dublu câştigător la „Românii au talent”
19

de Redactia Tvmania

Vineri, 1 iunie, Emil Rengle (27 de ani) a câștigat trofeul „Românii au talent” şi premiul în valoare de 120.000 de euro. Tot Emil a fost desemnat și cel mai original concurent din sezonul 8, el obţinând premiul de 10.000 de euro.

Alex StefanescuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

Emil Rengle a reușit să ajungă încă o dată la sufletele telespectatorilor, care l-au susținut și l-au votat în număr mare aseară, în marea finală „Românii au talent”. În etapa preselecțiilor, concurentul a impresionat rapid atât publicul, cât și jurații, așa că a ajuns în semifinale, unde a făcut încă o demonstrație de talent, creativitate și foarte multă pasiune. Emil a cucerit românii cu momentul prezentat și a fost trimis în marea finală. Pentru această ocazie specială, el a pregătit o reprezentație complexă și a trecut rapid de la dans energic pe tocuri la un dans tradițional românesc care a ridicat publicul în picioare. Concurentul a ajuns la sufletele celor de acasă, a primit cele mai multe voturi din partea acestora și toată susținerea lor și a câștigat marele trofeu „Românii au talen”.

Timp de o săptămână, românii au votat și cel mai original moment al acestui sezon Românii au talent, iar alegerea lor a fost tot Emil Rengle. Concurentul a uimit de fiecare dată cu talentul său și cu abilitatea de a face spectacol. Dansurile prezentate de el în fiecare etapă au umplut sala de energie, iar scena a vibrat sub pașii lui.

Fericit că a reușit să ajungă la inimile telespectatorilor și că a câștigat ambele premii ale sezonului 8, a declarat plin de emoții: „În primul rând, aș vrea să-i mulțumesc Lui Dumnezeu pentru că m-a ales să fiu mesager. Cred că acest premiu este premiul tuturor celor care m-au votat, nu doar al meu, este premiul nostru. Asăzi am câștigat mai mult decât bani sau un trofeu, am câștigat iubire mai multă și pot doar să fiu recunoscător că am fost eu ales să treacă acest mesaj prin mine. În rest, nu mi se atribuie nimic, sunt doar fericit că am putut să fiu eu cel care a avut șansa asta. Și prin faptul că românii m-au votat au făcut un lucru extrem de curajos, mi-au demonstrat că în țara noastră există multă iubire. Sunt convins că de acum înainte vom avea mult mai mult curaj să o împărtășim cu oamenii din jurul nostru”.

Emil nu este doar dansator, ci şi coregraf (el colaborând de mai multe ori cu Pro TV-ul în special pentru show-ul „Vocea României”), vlogger şi chiar cântăreţ de hip-hop. În anul 2017, artistul originar din Oradea a participat la emisiunea de dans „Uite cine dansează!” împreună cu Dana Budeanu. La scurt timp cei doi s-au retras din competiție din cauza unui accident al Danei în timpul repetițiilor.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton