Homepage  / Știri / Televiziune

GALERIE FOTO. Din 27 mai, Cartoon Network are în program un nou serial: „Bakugan: Battle Planet”

GALERIE FOTO. Din 27 mai, Cartoon Network are în program un nou serial: „Bakugan: Battle Planet”
9

de Redactia Tvmania

De luni, 27 mai, la Cartoon Network vom vedea un sezon nou din „Aventurile fraților urși” și un serial nou-nouț, „Bakugan: Battle Planet”, reboot-ul producției „Bakugan Battle Brawlers” (2007-2012).

 

SEZON NOU. „Aventurile fraților urși”

Premiera: luni, 27 mai, de la 16:55.

Difuzare: de luni până vineri, de la 16:55.

Grizz, Panda și Ursul Polar sunt trei urși ce încearcă să-și găsească locul în lume, și dacă pe parcurs obțin și înghețată (sau iaurt gras înghețat, dacă se poate), cu atât mai bine. Fiecare episod conține aventurile de zi cu zi ale urșilor în goana după mâncare, distracție, precum și relația dintre ei și cei din jurul lor. Indiferent de situație, este evident că nu e ușor să fii urs într-o lume modernă și civilizată.

 

SERIAL NOU. „Bakugan: Battle Planet”

Bakugan Battle PlanetIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Premiera: luni, 27 mai, de la 21:30.

Difuzare: de luni până vineri, de la 21:30.

„Bakugan: Battle Planet” urmărește aventurile lui Dan Kouzo și ale celor mai buni prieteni ai săi: primii copii de pe Pământ care se împrietenesc cu creaturi misterioase numite Bakugan. Când Bakuganii încep să iasă din scoarța terestră într-o „trezire” misterioasă, Dan și prietenii săi trebuie să învețe să lucreze cu Bakuganii și să-i facă să lupte pentru a supraviețui forțelor infinite care caută să controleze, să înrobească sau să elimine această rasă misterioasă. Dan și Extraordinarii trebuie să-și protejeze Bakuganii, Pământul și secretul incredibil care este ascuns sub picioarele lor.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton