Homepage  / Știri / Televiziune

GALERIE FOTO. Din 5 aprilie, la HBO GO putem vedea noul serial „Războinicul” / „Warrior” (2019)

GALERIE FOTO. Din 5 aprilie, la HBO GO putem vedea noul serial „Războinicul” / „Warrior” (2019)
3

de Redactia Tvmania

Serialul dramă Warrior/ Războinicul  (2019) începe sezonul de 10 episoade vineri, 5 aprilie, pe HBO GO. Filmat în Cape Town, Africa de Sud, serialul se bazează pe scrierile lui Bruce Lee și este creat de Jonathan Tropper (Banshee).

Warrior (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Warrior este o dramă plină de acțiune care se petrece în timpul războaielor dintre organizațiile criminale din Chinatown, San Francisco, în a doua jumătate a secolului 19. Serialul îl prezintă pe Ah Sahm, un fenomen al artelor marțiale, care devine asasinul plătit al uneia dintre cele mai puternice familii criminale din Chinatown.

Warrior/ Războinicul este produs pentru Cinemax de Perfect Storm Entertainmet, Tropper Ink Productions și Bruce Lee Entertainment. Serialul e creat de Jonathan Tropper, care este și producător executiv. Justin Lin și Danielle Woodrow sunt producători executivi din partea Perfect Storm Entertainment. Shannon Lee e producătoare executivă pentru Bruce Lee Entertainment. Brad Kane este producător executiv și Richard Sharkey producător co-executiv. Episodul pilot îl are pe Assaf Bernstein ca producător executiv. 

Andrew Koji (Fast & Furious 6) este fenomenul în arte marțiale Ah Sahm. Din distribuție mai fac parte și Kieran Bew (The Street), Olivia Cheng (Marco Polo), Dianne Doan (Vikings), Dean Jagger (Game of Thrones), Langley Kirkwood (Invictus), Hoon Lee (Banshee), Christian McKay (Me and Orson Welles), Joe Taslim (Fast & Furious 6), Jason Tobin (The Fast & the Furious: Tokyo Drift), Joanna Vanderham (The Paradise), Tom Weston-Jones (Copper) și Perry Yung (The Knick).

Ah Sahm se împrietenește cu Wang Chao, care se ocupă de afaceri ilegale în Chinatown, și este luat sub aripa protectoare a lui Young Jun, fiul petrecăreț al liderului Hop Wei, Father Jun, care se confruntă cu un război iminent al opiului cu o societate rivală. Pe măsură ce este îndoctrinat cu regulile bandelor din Chinatown, Ah Sahm câștigă încrederea matroanei unui bordel, Ah Toy, și îi dezvăluie adevăratele intenții ale călătoriei lui în America.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton