Homepage  / Știri / Televiziune

GALERIE FOTO. Disney Channel va difuza „Să improvizăm”, un serial în care publicul decide continuarea!

GALERIE FOTO. Disney Channel va difuza „Să improvizăm”, un serial în care publicul decide continuarea!
5

de Redactia Tvmania

În 25 mai, la Disney Channel începe difuzarea unui nou serial, filmat cu public, în studio, și în care audiența are posibilitatea de a decide scenele următoare. Vedeta serialului, Kaylin Hayman, dezvăluie informații și secrete de dincolo de ecran.

TOBIE WINDHAM, KAYLIN HAYMAN, RAMON REED, SUZI BARRETTIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Care e povestea? – Să improvizăm este o comedie amuzantă în care filmarea se oprește în mijlocul scenei pentru a da șansa publicului să decidă continuarea. Actorii nu au nicio idee despre ce ar urma, astfel că trebuie să fie pregătiți să improvizeze ceea ce creează situații hilare. Niciodată nu știm ce va urma.”, spune Kaylin.

PLAY AWAY… – „În mijlocul scenei, un buton se stinge semn că trebuie să oprim filmarea. E amuzant, pentru că apoi ne retragem în culise în timp ce audiența decide scena următoare. Există o cameră care ne urmărește în culise, astfel că avem și imagini „behind the scene” cu ce facem și spunem cât așteptăm ca publicul să facă scenariul.”

Să înceapă jocul – „În sufrageria show-ului avem o minge curcubeu pe care uneori o luăm în culise. Ne jucăm un joc prin care aruncăm mingea către picioarele coechipierilor. E un joc care se aseamănă cu „Monkey in the middle”. E chiar amuzant!”

Farse de culise – „Ce mai facem cât așteptăm în culise? Câteodată ne jucăm jocuri amuzante. Alteori încercăm să ne dăm seama ce farse ne pregătesc spectatorii, altădată cântăm. Niciodată nu lipsește distracția!”

Provocări – „Când ne întoarcem pe platou, în general, ni se pregătește o super farsă. Spectatorii ne-au cerut să mâncăm mâncăruri ciudate, ne-au dat slime, am avut animale amuzante în platou. Foarte distractiv.”  

Invitați speciali – „Pentru o scenă, audiența a decis să facem yoga cu capre și a fost foarte amuzant. Copitele căprițelor au fost îmbrăcate în burete pentru a nu ne răni dacă ne săreau în spate. Când au plecat, platoul era plin de bobițe, chiar dacă animalele purtau scutece!”

Ciudățenii culinare – „Am avut multe chestii dubioase de mâncat pe platou. La un moment dat am mâncat un burrito umplut cu înghețată, jeleuri și sardine. Altădată, un smoothie cu melci. Oribil!”

Îmbarcarea! – Să improvizăm e ceva ce nu s-a mai făcut până acum. Este diferit. Are ca temă familia, este pentru familii, așa că fiecare găsește ceva interesant de urmărit în acest serial. Îmi place ideea de a crea un show care să îi amuze pe toți membrii familiei.”

Aranjați pentru succes – „În culise, fiecare membru al distribuției are propria cabină și fiecare e diferită. A lui Ramon e foarte simplă, curată și organizată. Suzi are lumini drăguțe în jurul ușii și alte obiecte simpatice pe birou. Lui Toby îi place să își agațe părți din scenariu pe pereți, dar are și niște poze simpatice.”

Amprenta din cabine – „Cred că am cea mai tare cabină. Dintre toți, eu cred că am decorat-o cel mai mult și mi-am adus o grămadă de chestii ca să o fac să arate bine: un calendar, chestii pentru baie, un covoraș, postere, mese, o lampă. Îmi place ce a ieșit!„

Și mai multe farse… – „În spatele scenei, Ramon e un mare amator de farse. Îi place să mă sperie – se ascunde în spatele ușii ca să îmi sară în spate, moment în care, de obicei, țip. Ramon joacă rolul fratelui meu în show. E foarte fain să lucrezi cu el.”

Când pornește camera – „Înregistrăm show-ul în fața unei audiențe live în fiecare vineri seara. De fiecare dată așteptăm cu nerăbdare pentru că publicul ne transmite o energie foarte bună, pe care o dăm înapoi. Avem un sentiment tare plăcut când vedem oamenii zâmbind, ceea ce ne întărește convingerea că merită să facem ceea ce facem și că e amuzant.”

 

Cine sunt eroii?

BLAIR – „Blair este numele personajului meu. Este rebelă și foarte amuzantă, aventuroasă și îi place să încalce regulile.”

OWEN – „Owen este fratele vitreg al lui Blair. E foarte organizat, iubește sportul, dar are și momentele lui de rătăciri oratorice. E întotdeauna de partea lui Blair!”  

BYRON – „Byron este un tată amuzant cu un simț al umorului fantastic. Lucrează ca DJ la un post radio și e o persoană minunată cu care să îți petreci timpul. Se aseamănă foarte mult cu Bair.”  

RACHEL – „Rachel este mama, obsedată de perfecțiune, și ea lucrează la radio, acolo unde toate sunt organizate impecabil.”  

RUTH – „Ruth este numele prietenei lui Blair și a lui Owen. Blair nu a plăcut-o pe Ruth din prima, dar acum sunt cele mai bune prietene și își petrec mult timp împreună.”

Dl. PENWORTH – „Dl. Penworth este unul dintre profesorii de la școala lui Blair și a lui Owen. Îi place să se considere cool, dar nu e, de unde rezultă comicul situațiilor.”

GATOR – „Gator este numele colegului DJ al lui Byron. E hilar. Trăiește pe o barcă parcată în fața casei mamei lui. E o fire rebelă, dar și foarte afectuoasă. E cel mai drăgălaș.

„Să improvizăm” începe din 25 mai și se difuzează de luni până vineri de la ora 15.30 doar pe Disney Channel.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton