Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

GALERIE FOTO. Fetiţa Laurei Cosoi a împlinit un an. Ce a ales Rita de pe tavă la tăierea moţului

GALERIE FOTO. Fetiţa Laurei Cosoi a împlinit un an. Ce a ales Rita de pe tavă la tăierea moţului
8

de Redactia Tvmania

Fetița Laurei Cosoi a împlinit marți, 11 iunie, 1 an, iar părinții ei i-au pregătit o petrecere pe cinste. Vedeta a relatat pe blogul personal, cum s-a desfășurat cel mai important eveniment din viața ei și a soțului, în acest weekend. De asemenea, aceasta a dezvăluit ce a ales micuța de pe tavă. 

„Ziua de sâmbătă a fost pentru noi ca o explozie de bucurie, veselie multă, plina de voci de copii fericiţi, care alergau în toate părţile, părinţi care cântau şi dansau, baloane, luminiţe, steguleţe şi un noian de emoţii. Totul s-a întâmplat în curtea noastră şi, cumva, ne-a luat şi pe noi prin surprindere. 

Am serbat sămbătă ziua Ritei, primul an din viaţa ei, care pentru mine şi Cosmin a fost cel mai frumos şi plin de însemnătate an din vieţile noastre. Sigur, aveam în plan să organizăm o mică petrecere cu familia şi prietenii, dar până la urmă ne-am strâns aproape 100 de persoane cu copii cu tot!”, a povestit Laura Cosoi pe blogul personal. 

Laura CosoiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

 

„Aşadar, i-am tăiat moţul Ritei. În Moldova aşa se face. Nu se rupe turta. Mie mi s-a tăiat moţul, surorii mele la fel, aşa că acum a venit rândul Ritei. Pe tava cu obiecte dintre care trebuie să aleagă, nu i-am pus ceva care oricum i-ar fi atras atenţia

. Am ales varianta unor lucruri cu o semnificaţie mai largă, care să te ducă cu gândul la artist (după mama:)), la ştiinţă (dupa tată:)), dar şi alte obiecte fiecare cu însemnătatea lui.  Rita a ales un stilou, un bănuţ de argint şi paşaportul. Mie mi se pare o variantă bună, nu-i aşa? Mai ales că şi eu am ales stiloul şi bănuţul!”, a adăugat actriţa. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton