Homepage  / Știri / Televiziune

GALERIE FOTO. Filmul „Siberia”, cu Keanu Reeves și Ana Ularu în rolurile principale, va fi luna viitoare pe HBO

GALERIE FOTO. Filmul „Siberia”, cu Keanu Reeves și Ana Ularu în rolurile principale, va fi luna viitoare pe HBO
8

de Redactia Tvmania

Notați-vă în agende! După ce am plâns vreun an de zile că nu avem unde să vedem povestea de dragoste dintre personajele interpretate de Keanu Reeves și Ana Ularu, iată că HBO România ne face cea mai frumoasă surpriză: „Siberia” va fi difuzat de HBO pe 9 august.

Siberia 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Pe 9 august, de la ora 21.45, vom vedea la HBO, „Siberia” (polițist, SUA, 2018), în regia lui Matthew Ross, cu Keanu Reeves și Ana Ularu, în rolurile principale. Pelicula este interzisă telespectatorilor sub 18 ani. În noaptea dintre 9 și 10 august, va mai fi difuzat de la ora 04.15, și tot noaptea, dintre 20 și 21 august, va mai fi odată pe post, de la ora 00.15. Pentru cine nu va apuca, sperăm că filmul va ajunge și pe platforma HBO GO.

În „Siberia”, Lucas (Keanu Reeves) este un comerciant american de diamante, care călătorește la St. Petersburg ca să vândă niște diamante albastre rare, de origine îndoielnică. Afacerea nu merge bine, Lucas pleacă în Siberia în căutarea partenerului său dispărut și acolo se îndrăgostește de Katya (Ana Ularu), proprietara unei cafenele. Pe măsură ce pasiunea dintre ei devine mai puternică, se complică lucrurile și în lumea traficului de diamante.

Despre colaborarea cu Keanu Reeves, Ana Ularu a declarat pentru TVmania:

„Keanu e un partener desăvârșit. Și un om inteligent, haios, blând, prietenos, profund și cult. E greu să comprim atâta timp în câteva cuvinte. A fost o onoare și un cadou să lucrăm împreună”.

Puteți vedea trailer-ul aici:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton