Homepage  / Știri / Televiziune

GALERIE FOTO. În această seară, de la ora 23.00, la Kanal D începe noul sezon „Vrei să fii milionar?”

GALERIE FOTO. În această seară, de la ora 23.00, la Kanal D începe noul sezon „Vrei să fii milionar?”
5

de Redactia Tvmania

Prima ediție a noului sezon, la cârma căruia se află Teo Trandafir, va putea fi urmărită în această seară, începând cu ora 23.00, la Kanal D. Show-ul, difuzat săptămânal, în fiecare seară de luni, îi va aduce în fața telespectatorilor, pe micile ecrane, pe concurenții care se simt pregătiți pentru a face față emoțiilor concursului, totul pentru marele premiu pus în joc: 1 milion de lei.

Un nou sezon Vrei sa fii milionar (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

In prima editie a noului sezon “Vrei sa fii milionar?”, nelipsite vor fi momentele de respiro, dar si cele incarcate cu adrenalina, suspans si umor. Mircea Dragoman este unul dintre concurentii pe care ii puteti urmari in aceasta seara, incercandu-si sansa de a castiga marele premiu de 1 milion de lei. Actor de profesie, acesta vine insotit in platoul emisiunii de sotia sa. Inainte de a da start jocului, curiozitatea o impinge pe Teo Trandafir sa afle ce l-a sfatuit sotia acestuia, inainte ca actorul sa paseasca pe platoul emisiunii si sa isi incerce sansa vietii la “Vrei sa fii milionar?”.

“Astazi am venit impreuna cu sotia mea. Inainte de a intra in concurs, sotia mi-a spus asa: ”, afirma concurentul.

Cu ce suma de bani va reusi sa plece acasa concurentul si daca va reusi sa fie unul dintre milionarii in lei ai Romaniei, veti putea afla urmarind prima editie a noului sezon “Vrei sa fii milionar?”, in aceasta seara, la ora 23:00, la Kanal D.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton