Homepage  / Seriale

GALERIE FOTO. Kanal D schimbă macazul! Aduce un serial portughez din 2017: „Aleasa regelui”

GALERIE FOTO. Kanal D schimbă macazul! Aduce un serial portughez din 2017: „Aleasa regelui”
5

de Redactia Tvmania

Din 6 august, Kanal D va difuza serialul „Aleasa regelui” (cu titlul original „Madre Paula”), o productie portugheză care va fi pe post de luni până vineri, de la 23.30.

Din Portugalia secolului al XVIII-lea vine o intensă poveste de dragoste, o iubire interzisă, supusă rigorilor vremii. Joana Ribeiro, actrița care interpretează rolul Paulei, și Paulo Pires, actorul care da viață regelui João al V-lea (regele Ioan al V-lea, al Portugaliei), sunt protagoniștii noii producții portugheze.

serial Aleasa Regelui (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

„Aleasa regelui” descrie, pe lângă evenimentele istorice ale acelor timpuri, o iubire intensă și extrem de controversată, care a schimbat istoria Portugaliei, petrecută între o tânără săracă și foarte frumoasa, Paula, și regele Ioan al V-lea.

Paula este obligată de tatăl ei, Adrião, un aurar aflat în pragul falimentului, să se călugărească. Ajunsă la mănăstire, Paula nu rezonează cu ideea de izolare, așa cum impune viața în lăcașurile sfinte, dar își dă seama că aceasta este singura ei șansă la o viață mai bună. Pentru tânăra și frumoasa Paula, viața de măicuță nu este deloc atractivă, așa că face tot posibilul pentru a-și schimba destinul. Arma ei cea mai eficace se dovedește a fi frumusețea ei tulburătoare. Atunci când regele Ioan al V-lea o întâlnește pentru prima dată pe Paula, o iubire arzătoare îi cuprinde inima.

Regina Portugaliei, Maria Ana (interpretată de actrița Sandra Faleiro), obișnuită cu infidelitățile soțului, își dă seama că, de data aceasta, lucrurile sunt diferite: regele pare îndrăgostit iremediabil. Paula devine o adevărată amenințare pentru regină și trebuie eliminată.

Nu pierdeți, din 6 august, de luni până vineri, de la 23.30, serialul „Aleasa regelui”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton