Homepage  / Uncategorized / Televiziune

GALERIE FOTO. Luni, 15 octombrie, Maria Popovici este invitata lui Viorel Dragu, la „Show de seară”

GALERIE FOTO. Luni, 15 octombrie, Maria Popovici este invitata lui Viorel Dragu, la „Show de seară”
4

de Redactia Tvmania

În al doilea episod din al treilea sezon al emisiunii de satiră, Viorel Dragu și Sorin Pârcălab – acum în rolul unui expert guvernamental în domeniu - dezbat aprins subiectul turismului în România. "Ăsta este farmecul nostru. Să mergi la mare și să cheltui mult pentru puțin. Nu mai găsești altundeva. Este turism tradițional. Într-un hotel se găsesc gândaci. Și ce dacă? Noi i-am pus, este marketing. Când vezi gândaci, faci poză. Promovezi hotelul!", explică Pârcălab. Un alt mare avantaj al industriei hoteliere din România, crede el, este rolul său educativ: "Înveți instalații. Copiii învață insectele acolo. Înveți cum roade șobolanul și cum roade șoarecele. Finețuri!". Cât despre străinii care vin în România, niciodată nu vor veni destui cât să se căsătorească toate fetele din Centrul vechi, pune punctul pe i comedianul.

Maria Popovici la Show de searaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Avantajele celebrității

Invitata lui Viorel din acest episod este comediana Maria Popovici, câștigătoarea unui cunoscut talent show de stand-up comedy.

O emisiune 100% autohtonă

Al treilea sezon al emisiunii de satiră a debutat luni, 8 octombrie, de la ora 22.00 pe Comedy Central. Fiecare dintre cele 10 episoade – durata unuia rămâne de 30 de minute – va putea fi văzut în reluare miercuri, de la 11.30, vineri, de la 22.00, sâmbătă, de la 21.00 și duminică, de la ora 23.00.

Echipa de scenariști și corespondenți care apar în emisiune este formată din Viorel Dragu, Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru și Cristi Popesco. Printre invitați se vor număra vedete din muzică, showbiz și media. Aceasta este prima emisiune 100% autohtonă de satiră realizată și difuzată de Comedy Central în România.

Formatul emisiunii Show de seară cu Viorel Dragu permite și o analiză satirică a știrilor săptămânii, și o dezbatere – între prezentator și corespondenți, care joacă rolurile unor reporteri de teren, sau celebrități invitate – a unor subiecte la ordinea zilei, fie ele din popcult sau sociale. 

Premiera emisiunii Show de seară cu Viorel Dragu a avut loc pe 8 octombrie, ora 22:00, la Comedy Central. Miercuri de la 11.30, vineri de la 22.00, sâmbătă de la 21.00 și duminică de la ora 23.00 se va difuza reluarea

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton