Homepage  / Vedete / Vedete străine

GALERIE FOTO. Meghan Markle, pentru prima dată la parada de ziua Reginei Elisabeta. Iată cum a arătat actrița!

GALERIE FOTO. Meghan Markle, pentru prima dată la parada de ziua Reginei Elisabeta. Iată cum a arătat actrița!
12

de Redactia Tvmania

Sâmbătă, 9 iunie, Meghan Markle a asistat pentru prima dată la Trooping the Colour, parada de ziua Reginei Elisabeta, alături de familia regală. Cu această ocazie, fosta actriță și-a făcut debutul la balconul Palatului Buckingham.  

 

 Evenimentul anual Trooping the Colour celebrează ziua de naștere a Reginei Elisabeta – aceasta a împlinit 92 de ani în luna aprilie. Pentru prima dată, la eveniment a participat și Meghan Markle. Cea care i-a devenit soție în urmă cu o lună Prințului Harry, și-a făcut apariția într-un costum roz pudrat, cu umeri goi, semnat Carolina Herrera și o pălărie Philip Treacy.Conform publicației The Sun, Meghan Markle a încălcat protocolul alegând o ținută cu umeri goi; membrii familiei regale își acoperă umerii la evenimentele importante.
 
Kate Middleton a fost și ea prezentă și a ales să poarte o ținută bleu pal,  semnată de designerul Alexander McQueen. Prințul William și Prințul Harry au purtat uniforme militare. Așa a făcut-o și în alți ani, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a ales să poarte o ținută formată dintr-o singură culoare, de această dată ea alegând albastru turqoise.

Cel mai simpatic moment al festivității (care a și devenit viral) i-a avut în prim plan pe Prințul George și pe verișoara lui de gradul al doilea, Savannah Phillips. Micuții se aflau la balconul palatului Buckingham alături de famiile lor și de Regină. În momentul în care a început imnul național, God Save the Queen, Savannah i-a pus în glumă mâna la gură Prințului George, încercând să-l facă să se oprească din cântat.

 

 

Intră în galeria foto pentru a vedea mai multe imagini de la eveniment. 

 

1528548224670Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton