Homepage  / Vedete / Vedete străine

GALERIE FOTO. Micul prinţ George, vedeta unei nunţi la care s-a distrat pe cinste

GALERIE FOTO. Micul prinţ George, vedeta unei nunţi la care s-a distrat pe cinste
11

de Redactia Tvmania

Micul prinţ George, în vârstă de cinci ani, a furat privirile tuturor la o nuntă, cucerind inimile internauţilor cu gesturile sale. În schimb, sora lui mai mică, prinţesa Charlotte (trei ani), nu a fost însă la fel de impresionată. 

Potrivit publicației DailyMail, Sophie Carter, una dintre prietenele apropiate ale Ducesei de Cambridge, s-a căsătorit în acest weekend cu Robert Suggs. Prinţul William şi Kate Middleton au fost invitaţi de seamă la eveniment, în timp ce Prinţesa Charlotte a fost domnişoară de onoare, iar Prinţul George a fost paj.

Buclucaș, micuțul George s-a distrat de minune – a râs cu gura până la urechi, a fugit de colo-colo şi chiar a imitat mersul soldaţilor, convingându-i şi pe ceilalţi copii să i se alăture.  În schimb, surioara lui, Charlotte, a fost cam posomorâtă, dar nu mai puţin elegantă. Cei doi ne-au obișnuit cu aceste nuanțe contranstante în ceea ce privește comportamentul lor în cadrul evenimentelor de acest gen. 

Așa cum a obișnuit, Kate Middleton, a primit aprecieri pentru ţinuta aleasă, deşi a mai purtat-o şi în trecut. Soţia Prinţului William „a reciclat“ o rochie-taior de la Catherine Walker, accesorizată cu pantofi albaştri şi o coroană din flori de aceeaşi culoare. 

 

4506816-6199275-image-a-6_1537771808977Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

 

FOTO Dailymail 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton