Homepage  / Seriale / Seriale turceşti

GALERIE FOTO. Netflix anunţă data de lansare a celui de-al doilea sezon al serialului „The Protector”

GALERIE FOTO. Netflix anunţă data de lansare a celui de-al doilea sezon al serialului „The Protector”
3

de Redactia Tvmania

Sezonul doi al serialului „Protectorul Istanbulului” („The Protector”), primul original turcesc realizat de Netflix, cu Çağatay Ulusoy în rolul principal, va avea premiera pe 26 aprilie. Primul sezon a fost lansat pe cunoscuta platformă online pe 14 decembrie anul trecut şi a avut 10 episoade, care au atras atenția fanilor din Turcia și din toată lumea. Povestea lui Hakan, un bărbat obişnuit, care devine supererou luptând împotriva forțelor întunecate pentru a proteja orașul Istanbul, a fost urmărită de peste 10 milioane de oameni din toată lumea.

The_Protector_S02E01_15m53s22876f_RIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Turcia a fost desigur prima pe listă la nivel global, care a urmărit serialul, aceasta fiind urmată de țări din America Latină, precum Brazilia și Mexic. Au urmat ţările africane, unde aventurile lui Hakan au fost foarte apreciate potrivit Netflix. Canada și Australia sunt alte țări surpriză în care primul serial original turcesc Netflix a stârnit entuziasm. Desigur, foarte mulți fani „The Protector” se află și în țările din Europa. Franța se află în top pe continent, urmată de Germania, Spania și Italia. Pe de altă parte, abonații din Orientul Mijlociu s-au uitat la primul original turcesc la fel de mult ca abonații din Franța.

În „Protectorul Istanbulului”, Çağatay („Yaman”, „Intrusul”) îi dă viaţă lui Hakan, un tânăr fără prea multe perspective, care vinde antichităţi în Marele Bazar. Lui Hakan i se schimbă radical viaţa când află de la doi străini, Zeynep (Hazar Ergüçlü) şi Kemal (Yurdaer Oku), care se autointitulează „Loialii” săi, că el este ultimul Protector al Istanbulului, iar pentru a proteja oraşul de forţe malefice trebuie să-l găsească şi să-l învingă pe ultimul Nemuritor. Legenda Protectorului, începută pe timpul lui Fatih Cuceritorul, la 1500, trebuie continuată de Hakan, însă protagonistului îi vine greu să accepte că este un erou. Îl vor ajuta 3 talismane fermecate (cămaşa, inelul şi pumnalul), dar şi antrenamentele cu neînfricata şi autoritara Zeynep.

În sezonul doi, distribuţiei, din care mai fac parte Okan Yalabık („Suleyman Magnificul”) şi Ayça Ayşin Turan (Meryem), s-a alăturat actorul Engin Öztürk, pe care îl ştiţi din „Suleyman Magnificul” şi „Elita societăţii”. Tot anul acesta Netlifx a anunţat că va face şi sezoanele 3 şi 4 ale acestei producţii, acestea urmând să aibă premiera anul viitor.

Clipul prin care este anunțat sezonul 2, care va avea 8 episoade, este disponibil aici:

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton