Homepage  / Știri / Televiziune

GALERIE FOTO. Noutățile lunii iunie la Disney Channel și Disney Junior

GALERIE FOTO. Noutățile lunii iunie la Disney Channel și Disney Junior
4

de Redactia Tvmania

Luna iunie este luna surprizelor la Disney Channel și Disney Junior: seriale noi, episoade noi și un program special: „Toy Story de colecție”.

 

Strada Dalmatieni 101Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

La Disney Channel

NOI AVENTURI PE STRADA DALMAȚIENI 101

Gălagioșii căței de la numărul 101 din strada care le poartă numele, nu se dezmint. Revin în episoade noi în care trec prin tot felul de experiențe, de la misiuni de detectiv sau explorarea spațiului în joaca de-a marțienii, la o ieșire în oraș rezervată „fetelor”. Din 3 iunie, de luni până vineri, de la ora 17.00.

 

LAYNE CEA RAPIDĂ, NOI EPISOADE

Cum e oare să trăiești o viață liniștită, organizată, fără surprize, când, brusc să fii surprinsă de o descoperire revoluționară: o mașină care vorbește și care mai are și personalitate? Este povestea lui Layne Reed și a primei sale mașini, V.I.N., ale căror aventuri continuă de luni până vineri, de la ora 15.30 la Disney Channel.

 

PENNY DE LA M.A.R.S., EPISOADE NOI, DIN SEZONUL 2

Situațiile problematice și întorsăturile neașteptate continuă în noile episoade din sezonul al doilea din Penny de la M.A.R.S. În mijlocul controverselor sunt, de această dată Bakia și Freddie. În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 19.00.

 

BUG JUICE: AVENTURILE MELE DIN TABĂRĂ

Tabăra de vară Waziyatah își deschide porțile pentru un nou grup de tineri care experimentează din plin viața departe de casă, încercând să își facă prieteni noi și să își ocupe timpul în mod plăcut, învățând să tragă cu arcul sau luând ore de actorie. Noul serial începe pe 17 iunie și va fi difuzat în fiecare zi de la ora 11.30.

 

TOY STORY DE COLECȚIE

Lansarea Toy Story 4 în cinematografe o vom sărbători la Disney Channel printr-un program special constând în difuzarea a Toy Story 3 și a episoadelor scurte: Vacanță în Hawaii, Povestea jucăriilor de groază!, Rex, regele petrecerii, Povestea jucăriilor uitată de timp, Poveste în miniatură. Sâmbătă, 22 iunie, de la 12.00.

 

La Disney Junior

VAMPIRINA, EPISOADE NOI

Cea mai nouă vecină din cartier, dar și cea mai diferită, revine cu noi aventuri lilitastice și noi surprize. În ciuda aparențelor și dincolo de aspect, Vee se dovedește însă ca toți ceilalți copii. Prin ce aventuri mai trece ea, vedeți de luni până vineri, de la ora 18.30.

 

EPISOADE MUZICALE SCURTE CU EROI ÎN PIJAMA

Cei trei eroi în pijama au aventuri muzicale în fiecare zi de luni până vineri, în săptămâna 3 iunie – 7 iunie, de la ora 17.25.

 

CÂNTECE DE LEAGĂN CU DISNEY JUNIOR

Cu ajutorul prietenilor Disney Junior, clasicele cântece de leagăn sunt reimaginate într-o manieră amuzantă și jucăușă. Într-unul din episoadele noi, prietenele Minnie și Daisy vor să prindă motanul Jack pentru a-i face baie, dar misiunea se dovedește mai complicată decât părea. De pe 24 iunie, de luni până vineri, de la ora 17.25.

 

MICKEY și PILOȚII DE CURSE: POZNELE LUI CHIP și DALE, EPISOADE SCURTE

Aventurile continuă pentru cele două veverițe poznașe, la plajă, în compania lui Mickey și a lui Minnie. Ce se alege de minunata lor ieșire în momentul în care Chip și Dale iau din greșeală carapacea unui crab fără a-și da seama că aceea este dulcea lui casă aflați din 17 iunie, de luni până vineri, de la ora 17.25.

 

PAPRIKA, EPISOADE NOI

Stan promite să își ajute prietenii, dar ajunge să aibă el însuși nevoie de ajutor, prins fiind în trafic. Olivia e o soră bună din nou și se oferă să îi țină locul, făcând o treabă la fel de bună ca Stan. Din 15 iunie, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 8.00.

 

MICKEY și PILOȚII DE CURSE – LA MULȚI ANI, DONALD DUCK!

Aniversarea a 85 de ani ai lui Donald Duck va fi marcată prin episoade speciale din Mickey și piloții de curse care îl au centrul atenției pe rățoiul plin de personalitate! Episoadele vor fi difuzate în săptămâna 3 – 7 iunie, de la ora 18.00 și vor culmina cu o petrecere dedicată, în weekend.

 

VARĂ CU SERIALELE PREFERATE

Din 27 mai, copiii sunt așteptați să urmărească în fiecare zi, intervalul 10.00 – 16.30, serialele favorite. De la ora 10.00, Doctorița Plușica, de la 11.00, Eroi în pijamale, urmat de Mickey și Piloții de curse, de la ora 12.00, de la 13.00, Fancy Nancy Clancy, urmat de Vampirina, la ora 14.00, de la ora 15.00, Gigantozaurul, și de la ora 16.00, Garda felină.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton