Homepage  / Cinema

GALERIE FOTO. O nouă versiune a filmului „Ceilalți”, regizat de Alejandro Amenabar, este în lucru

GALERIE FOTO. O nouă versiune a filmului „Ceilalți”, regizat de Alejandro Amenabar, este în lucru
9

de Redactia Tvmania

Se pregătește un remake pentru horror-ul „Ceilalți” / „The Others” (2001), regizat de Alejandro Aménabar și cu Nicole Kidman într-unul dintre cele mai bune roluri din cariera sa.

The Others8Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Deadline anunță că un remake al capodoperei lui Alejandro Amenabar, „Ceilalți”, este în lucru, la aproape 20 de ani de la filmul original. Ca de obicei în acest gen de proiecte, ideea este „de a reinventa și moderniza povestea”, după cum declară producătoarea Renée Tab, de la Sentient Entertainment, care tocmai a cumpărat drepturile. Și adaugă: „Sunt onorată de posibilitatea de a lucra la filmul meu horror preferat și de a-l reinventa pentru marele ecran și pentru noul public. Este îngrijorător când îți dai seama că temele pe acum aproape 20 de ani sunt foarte actuale și azi: izolarea personală, paranoia și frica. Și, bineînțeles, dorința de a ne proteja copiii și pe noi înșine de orice rău”.

„Ceilalți” are o nominalizare la Globul de Aur, pentru Nicole Kidman, și două nominalizări la BAFTA, pentru cel mai bun scenariu original – Alejandro Amenábar și cea mai bună actriță într-un rol principal – Nicole Kidman.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton