Homepage  / Vedete / Vedete străine

GALERIE FOTO. Primele imagini cu Sophie Turner însărcinată

GALERIE FOTO. Primele imagini cu Sophie Turner însărcinată

de Redactia Tvmania

Chiar dacă Sophie Turner și Joe Jonas nu au oferit declarații până acum cu privire la sarcina actriței vestea se confirmă prin intermediul imaginilor surpinse de paparazzi.

Tânărul cuplu a fost fotografiat în Los Angeles în timp ce se plimbau și putem observa cu ușurință burtica de gravidă a lui Sophie. Cei doi sunt îmbrăcați lejer și par să fie extrem de relaxați și nu se mai feresc de paparazzi.

Acestea sunt primele fotografii cu Sophie Turner însărcinată. În luna februarie, mai multe surse declarau pentru Just Jared că ea și Joe Jonas vor deveni părinți, însă nu vor să anunțe vestea și că vor să păstreze secret cât de mult posibil.

„Cei doi păstrează secret asta, dar familia și prietenii sunt foarte bucuroși pentru ei.” În cele din urmă, știrea a fost confirmată și de alte surse apropiate celor doi.

 

 

View this post on Instagram

 

Joe and Sophie in LA

A post shared by JonasBrothers (@jonaasbrothers) on


Cei doi s-au căsătorit în mai 2019 în cadrul unei ceremonii surpriză care a avut loc la Las Vegas, imediat după participarea la Billboard Music Awards. După rostirea jurămintelor, Sophie și Joe au făcut schimb de inele din bomboane în locul unor verighete adevărate. Actrița din serialul Game of Thrones și cunoscutul muzician au avut și o a doua nuntă, în vara lui 2019, în Franța. Nunta a avut loc în incinta a două castele, și anume Château du Martinay din Carpentras și Château de Tourreau, locația recepției.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton