Homepage  / Știri / Televiziune

GALERIE FOTO. Serialul „Comportament adecvat” revine în ianuarie la FilmBox Premium, cu un sezon nou

GALERIE FOTO. Serialul „Comportament adecvat” revine în ianuarie la FilmBox Premium, cu un sezon nou
4

de Redactia Tvmania

După ce am văzut în 2018 primul sezon din „Comportament adecvat” / „Good Behavior”, serial care o are în prim plan pe Michelle Dockery (cunoscută din „Downton Abbey”), 2019 începe cu premiera sezonului al doilea al serialului american, un sezon cu 10 episoade.

Good Behavior FilmBoxIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Sezonul 2 este complet diferit de primul, după cum mărturisește chiar protagonista. La sfârșitul sezonului 1, Letty are tot ce credea că își dorește. Ea, Javier și fiul ei, Jacob trăiesc împreună în Georgia și încearcă să se adapteze unei vieți normale. Dar pentru Letty, încercarea de a fi o mamă modernă o face să-și dorească tot mai mult să revină la partea ei întunecată. Așa ajunge în suburbii.

”Letty este una dintre acele persoane care are nevoie de adrenalină, emoție, pericol, pentru asta este făcută”, explică Dockery. ”Și tocmai acest lucru o face extraordinară, pentru că ceea ce vedeți este un personaj care încearcă să se conformeze normelor sociale. Dar ea nu poate face asta”, adaugă Michelle Dockery.

Definită de rolul din ”Downton Abbey”, Michelle Dockery a împrumutat multe dintre caracteristicile lui Lady Mary, deși pare imposibil să găsești asemănări între aceasta și Letty:

În sezonul 2, Letty o va întâlni pe Carin, interpretată de Laura Bell Bundy. Carin se prezintă ca fiind o mamă tipică, de clasă mijlocie, care încearcă să fie perfectă. Letty se împrietenește cu Carin doar pentru a putea să-l înscrie pe Jacob la o școală mai bună, dar până la urmă între cele două femei se creează o legătură neașteptată, în ciuda diferențelor foarte mari dintre ele.

Juan Diego Botto îi dă viață și în sezonul 2 lui Javier, un personaj plin de controverse după cum îl descrie însuși actorul:

”Lady Mary este o femeie foarte puternică, vulnerabilă, cu un umor negru, este un personaj plin de viață. Dar puterea, vulnerabilitatea și umorul se regăsesc și la Letty, chiar dacă vorbim de epoci diferite și de personaje aparent complet diferite”, explică scenaristul Chad Hodge.

Primele două episoade din ”Good Behavior” (”Comportament adecvat”), sezonul 2, sunt sâmbătă, 5 ianuarie, de la ora 21.00, la FilmBox Premium.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton