Homepage  / Timp liber / Nu rata!

GALERIE FOTO. Smiley și Irina Rimes vor fi starurile concertului ProFM Super Girl

GALERIE FOTO. Smiley și Irina Rimes vor fi starurile concertului ProFM Super Girl
4

de Redactia Tvmania

ProFM Super Girl, concertul oferit cadou de echipa Pro FM tuturor superfetelor, este gata de lansare. Cei mai tari artiști din România vin săptămâna viitoare pe scena ProFM Super Girl. Smiley, Irina Rimes, Ioana Ignat și Mark Stam vor fi starurile ediției a opta, în 7 martie 2019, de la ora 19.00, la Parklake Shopping Center.

smiley proIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Anul acesta, păstrează ziua de 8 Martie pentru el sau pentru mama și bucură-te de ziua voastră cu prietenele, alături de vedetele momentului în 7 martie la ProFM Super Girl. Din 4 până în 7 martie, stai aproape de ProFM, ca să-i asculți live la “Dimineața Blană” pe artiștii care vor cânta joia viitoare la ProFM Super Girl.

ProFM se pregătește și te pregătește zilnic pentru petrecere, cu muzică de top și concursuri la care poți câștiga mărtișoarele speciale pentru supergirls – vouchere pentru bijuterii și seturi de cosmetice. Concertele ProFM Super Girl din anii trecuți au adus împreună zeci de mii de fani ai muzicii bune și aproape de voi pe cei mai iubiți artiști – Antonia, Feli, Sore, Nicoleta Nucă, Jazzy Jo, Deepcentral, Vunk, Matteo, Guess Who, Alina Eremia, Delia, Grasu XXL, Cerebel, Dj Sava și Raluka, Giulia, Crush și Alexandra Ungureanu, Neylini, Matteo, Ama și trupa DeMoga Music cu What’s Up.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton