Homepage  / Știri / Televiziune

„Garantat 100%” începe noul sezon cu o problemă de actualitate: calitatea aerului pe care-l respirăm

„Garantat 100%” începe noul sezon cu o problemă de actualitate: calitatea aerului pe care-l respirăm
5

de Redactia Tvmania

De duminică, 24 mai, Cătălin Ştefănescu vine la TVR 1 cu un nou sezon al emisiunii „Garantat 100%”, care debutează cu o dezbatere despre importanţa protejării mediului înconjurător: „Curăţenia aerului pe care îl respirăm e şi o problemă de cultură”.

Garantat4_sezon nou din 24 maiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Duminică, 24 mai, de la ora 23.00, Cătălin Ştefănescu îi are ca invitați la „Garantat 100%” pe: Cristian Lascu (cercetător ştiinţific, fost redactor-şef al ediţiei româneşti a revistei National Geographic, speolog legendar, descoperitorul faimoasei peşteri de la Movile) şi pe Dan Bărbulescu (directorul executiv al Asociaţiei Parcul Natural Văcăreşti). Temele edițiiei vor fi: calitatea aerului pe care îl respirăm în oraşele României, protejarea mediului înconjurător, dar şi frumuseţea şi valoarea Parcului Natural Văcăreşti, o adevărată minune a naturii, care se găseşte în capitala României.

„Discutăm cu invitaţii noştri despre o problemă ce poate fi rezumată în câteva cuvinte, care am dori să ajungă la toţi telespectatorii Televiziunii Publice, şi la fiecare concetăţean: curăţenia aerului pe care îl respirăm e şi o problemă de cultură”, susţine moderatorul şi realizatorul Cătălin Ştefănescu.

În contextul unei pandemii care a schimbat într-un anumit fel cursul istoriei, importanţa protejării mediului înconjurător devine, aşa cum ar fi fost firesc încă de multă vreme încoace, o preocupare primordială.

„Garantat 100%” va fi la TVR 1, duminică, 24 mai, de la ora 23.00.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton