Homepage  / Cinema

„Gardienii galaxiei 2”: un scenariu „riscant” și multe personaje noi

„Gardienii galaxiei 2”: un scenariu „riscant” și multe personaje noi

de Redactia Tvmania

Regizorul și scenaristul „gardienilor”, James Gunn, ne spune despre scenariul părții a doua și despre personajele noi care ar putea juca un rol important în universul cinematografic Marvel.

Gardienii galaxiei

„Gardienii galaxiei” au reușit să ridice încasările Studiourilor Marvel la valori astronomice, utilizând personaje total necunoscute marelui public. Un fel de „răzbunători” spațiali care au strâns încasări de 774 milioane de dolari de pe o singură planetă! Era clar că va fi și o urmare, tot cu James Gunn în spatele camerei.

Regizorul-scenarist declară: „Este o poveste originală, a cărei idee mi-a venit în timp ce lucram la prima parte. Va răspunde la câteva întrebări rămase în aer: despre tatăl lui Peter Quill, identitatea sa și tot ce implică asta. Vom cunoaște mai bine personajele pe care le știm deja și vom întâlni altele noi, care vor fi foarte importante pentru film, dar și pentru universul Marvel în general”, ne asigură Gunn.

Iar ceea ce vrea să facă el cu tatăl lui Peter Quill este complet diferit de povestea din benzile desenate. „Le-am spus oamenilor de la Marvel ce vreau să fac, iar aceștia au zis că e cam riscant dar au fost de acord cu mine. Acum, trebuie să pun la punct scenariul și în câteva săptămâni vom vedea cum arată”, a mai adeclarat regizorul.

„Gardienii galaxiei 2” ar trebui să aibă premiera pe 26 aprilie 2017, iar în distribuție îi vom regăsi pe Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista și Vin Diesel și Bradley Cooper ca voci pentru Groot și Rocket Raccoon.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton