Homepage  / Cinema

„Gardienii galaxiei”, partea a treia va fi ultima din seria Marvel. Ce va urma

„Gardienii galaxiei”, partea a treia va fi ultima din seria Marvel. Ce va urma

de Andreea Hentea,

Regizorul și scenaristul James Gunn a povestit recent, într-un podcast găzduit de Deadline, că a treia parte din seria „Gardienii galaxiei”, care se filmează în prezent, va fi ultima întâlnire cu echipa, scrie deadline.com. 

Filmul produs de Kevin Feige și Marvel Entertainment ne va prilejui, așadar, ultima întâlnire cu echipa de inadaptați cosmici jucați de Chris Pratt (Peter Quill / Star-Lord), Karen Gillan (Nebula), Zoe Saldana (Gamora), Elizabeth Debicki (Ayesha) și Pom Klementieff (Mantis), ale cărei aventuri au început în 2014. Îi vom reauzi, de asemenea, pe Vin Diesel, vocea lui Groot, și pe Bradley Cooper pe post de ratonul Rocket. Dave Bautista va relua rolul periculosului Drax, iar Sylvester Stallone va fi Stakar Ogord. Premiera filmului „Gardienii galaxiei 3” este programată pentru 5 mai 2023. 

Despre filmul care încheie seria „Gardienilor…”, James Gunn a spus că „Este mare, întunecat și foarte diferit de ceea ce așteaptă oamenii de la el”. El a adăugat: „Am vrut doar să le fiu credincios personajelor și poveștii și să le ofer oamenilor concluzia pe care o merită toată această aventură. Iar asta este întotdeauna puțin înfricoșător”. Will Poulter s-a alăturat echipei în acest ultim film, în rolul lui Adam Warlock, un personaj doar anunțat de genericul final al celui de-al doilea film din serie.  

La ce va mai lucra James Gunn

Cineastul american James Gunn a mai spus că lucrează în prezent și la un serial de televiziune din universul DC Comics, mai precis la un spin-off al seriei „The Suicide Squad”, lansată în 2016 (din care cea mai recentă producție este filmul „Brigada sinucigașilor: Misiune ucigașă” / „The Suicide Squad”, din 2021, cu Margot Robbie, Idris Elba și Viola Davis). 

De asemenea, el a încheiat lucrul la cele opt episoade din primul sezon al serialului „Peacemaker”, cu John Cena, care se va vedea din 3 februarie pe HBO Max. În plus, James Gunn a declarat: „Acum lucrăm la altceva, la o emisiune TV conectată la acel univers, despre care nu pot să spun decât că nu va fi o comedie, ca «Peacemaker»”.

foto: Profimedia

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton