Homepage  / Vedete / Vedete străine

Gaspard Ulliel a murit la 37 de ani. Actorul din „Moon Knight” a fost victima unui accident

Gaspard Ulliel a murit la 37 de ani. Actorul din „Moon Knight” a fost victima unui accident
6

de Andra Stana,

UPDATE, 19 ianuarie: Cinematografia franceză este în doliu astăzi, deoarece a pierdut una dintre cele mai promițătoare vedete ale sale. Gaspard Ulliel a murit astăzi, miercuri, 19 ianuarie 2022, în urma unui accident de schi, a anunțat agentul său. Până acum, circumstanțele exacte ale întâmplării nu au fost clarificate încă, transmite agenția de presă France Presse, citată de vivreparis.fr. Actorul din „O logodnă foarte lungă” și mult-așteptatul serial Marvel „Moon Knight” avea 37 de ani.

Știrea inițială:

Gaspard Ulliel a fost trimis de urgență la Spitalul Universitar Grenoble, marți, 18 ianuarie 2022. Victima unui accident de schi, actorul a fost îngrijit cât mai repede cu putință de echipele de salvare prezente la fața locului, scrie purepeople.com.

Vacanța de iarnă s-a transformat într-un coșmar pentru Gaspard Ulliel și familia sa. În timp ce schia în zona Rosière, situată în regiunea Savoia, Ulliel a suferit un accident. Actorul se afla la răscrucea a două pârtii albastre în jurul orei 16, marți, 18 ianuarie, conform mai multor surse citate. El a primit îngrijiri din partea CRS Alpes, salvatorii locali, precum și de la medicul pârtiei de schi.

Gaspard Ulliel, inconștient la sosirea salvatorilor

Când echipele de salvare au ajuns pe pârtia de la Rosière, Gaspard Ulliel era inconștient.

La o oră după accident, actorul în vârstă de 37 de ani a fost transportat cu elicopterul la Spitalul Universitar din Grenoble. Miercuri, agentul său a refuzat în continuare să spună mai multe despre evoluția stării de sănătate a actorului. Totodată, a refuzat să ofere mai multe detalii despre circumstanțele exacte ale căzăturii sale.

Potrivit mai multor persoane prezente în stațiunea de schi, Gaspard Ulliel, care are un fiu, pe micuțul Orso, în vârstă de 5 ani, ar fi intrat în coliziune cu un alt schior. Această versiune nu a fost confirmată, însă, de polițiști.

Îl vom vedea în mult-așteptatul serial „Moon Knight”, cu Oscar Isaac, de pe Disney+

Gaspard Ulliel („Juste la fin du monde”), imaginea Chanel pentru parfumul „Bleu de Chanel”, este într-o relație cu Gaëlle Pietri, cu care formează un cuplu extrem de discret din anul 2016.

Gaspard Ulliel, victima unui accident de ski (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Actorul face parte din distribuția serialului Marvel „Moon Knight”, care va fi difuzat de Disney+ din 30 martie. În acest proiect, în care joacă alături de Oscar Isaac și Ethan Hawke, Ulliel dă viață personajului Anton Mogart.

Sursa foto: Instagram, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton