Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Gata cu Republica Dominicană! Adela Popescu se întoarce acasă. Ce se întâmplă cu filmările la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Gata cu Republica Dominicană! Adela Popescu se întoarce acasă. Ce se întâmplă cu filmările la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”
12

de Andra Stana,

La câteva zile după ce Radu Vâlcan s-a întors în România alături de doi dintre cei trei copii ai lor, a venit și rândul Adelei Popescu să revină acasă. Vedeta a anunțat, pe Instagram, ce se întâmplă acum cu filmările la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Adela Popescu și mezinul Adrian au plecat spre casă. Vedeta de la Pro TV a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram vestea că filmările pentru show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!2022 s-au încheiat.

Dragilor, și cam asta a fost. Astăzi plecăm acasă. Aici este 3, 3 și-un pic. La voi e cu 7 ore mai târziu. Sper că vă uitați la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Și uite că de ziua lui Cabralitos, terminăm proiectul și plecăm acasă”, a anunțat Adela Popescu într-un Insta Story, marți noapte.

Tot pe Insta Story, soția lui Radu Vâlcan a postat și imagini cu fiul ei cel mic, Adrian, aflat pe o valiză, în aeroport.

Gata-cu-Republica-Dominicana-Adela-Popescu-se-intoarce-acasa.-Ce-se-intampla-cu-filmarile-la-„Sunt-celebru-scoate-ma-de-aici-10Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Adela Popescu, despre acomodarea în Republica Dominicană și filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Adela Popescu s-a acomodat repede cu Republica Dominicană, cu atât mai mult cu cât la început i-a avut alături pe Radu Vâlcan și pe cei trei copii ai lor. Inițial, prezentatoarea a lăsat să se înțeleagă că soțul ei urma să revină în România înainte de începerea școlii. Lucrurile nu au stat însă așa.

„Programul nostru este destul de încărcat cu multe filmări, aproape zi de zi, așa că a trebuit să mă acomodez extrem de rapid. În fiecare dimineață Radu iese la alergat, așa cum o făcea și în România. Cei mici s-au obișnuit rapid cu plaja și cu apa, bălăceala. E o bucurie să îi am lângă mine, chiar dacă ei se vor întoarce curând în țară pentru că Alexandru va începe școala și nu am vrea să rateze nimic.”, a declarat Adela Popescu.

Până la urmă, Radu Vâlcan s-a întors în București abia la sfârșitul lunii septembrie.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton