Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Gata divorțul! Simona Halep este, de azi, o femeie liberă. Ce a declarat Toni Iuruc la ieșirea de la notar

Gata divorțul! Simona Halep este, de azi, o femeie liberă. Ce a declarat Toni Iuruc la ieșirea de la notar
6

de Andra Stana,

Simona Halep și Toni Iuruc sunt, de azi, divorțați în mod oficial. Fanatik.ro scrie că celebra jucătoare de tenis și soțul ei au avut la dispoziție 30 de ziel să se răzgândească în ceea ce privește divorțul. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar de azi, 10 octombrie, Halep este o femeie liberă.

În această dimineață, Toni Iuruc a făcut câteva declarații la intrarea în notariatul unde s-a văzut cu Simona, cea care i-a fost soție timp de un an de zile, scrie fanatik.ro.

Simona Halep a divorțat. Ce a declarat Toni Iuruc la ieșiea de la notarIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Simona Halep a ajuns prima la notar. În jur de ora 10, celebra jucătoare de tenis s-a grăbit să intre în clădire. Purtând un palton lung până la genunchi, maro, pantaloni albaștri și o pereche de încălțări lejere, sportiva nu a vrut să vorbească cu presa.

Apoi, după o jumătate oră a apărut la notar și Toni Iuruc. Îmbrăcat într-o ținută elegantă, omul de afaceri a declarat că este „bine”. „Sunt foarte bine, mulțumesc”, a spus Toni Iuruc pentru sursa precizată mai sus.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil pe 17 septembrie 2021 și aveau în plan să organizeze o nuntă spectaculoasă pe 13 noiembrie 2022, la un cazino din Sinaia.

Simona Halep și Toni Iuruc ar fi decis de la începutul relației lor să nu își împartă nimic în urma unei posibile despărțiri. Ei vor merge mai departe, fiecare cu banii câștigați pe cont propriu.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton