Pe timpul verii, şi nu numai, frumoasa brunetă îşi prepara fresh-uri de fructe şi legume bogate în antioxidanţi şi fitonutrienţi ce încetinesc procesul de îmbătrânire a organismului şi ofera tonusul de care are nevoie zi de zi.
Geanina Ilieş mărturiseşte că de mic copil a fost învăţată de mama ei să consume fructe şi legume, atât în stare naturală, cât şi sub formă de suc proaspăt.
„Mama mi-a spus că de când aveam trei ani îmi facea fresh-uri. M-a învăţat cu fructele şi legumele proaspete într-o perioadă în care copiii beau sucuri acidulate de la dozatorul din piaţă. Aşa l-am învăţat şi pe băiatul meu, Patrick”, declară vedeta.
Fresh-urile ideale conţin…
Geanina Ilieş îşi face zilnic freshuri din citrice, portocale, lămâi şi grepfruit.
„Conţin antioxidanţi şi vitamina C, bună pentru producţia colagenului. Tenul devine mai curat, radiază de sănătate. Le amestec uneori şi cu mango, ananas, banane şi chiar morcovi pentru un plus de vitamina A. Sucul de roşii este bun pentru protecţia pielii împotriva razelor ultraviolete.
Pentru revigorare şi un tonus foarte bun, în special în perioadele cu mult stres, prepar fresh-uri din sfeclă, struguri, rodii şi prune”, mărturiseşte Geanina Ilieş.
Geanina preferă însă un mix special
Una din retetele de fresh-uri din fructe preferate de Geanina conţine următoarele ingrediente: portocale, grepfruit, banane, mere, căpşuni, kiwi, morcovi şi rodie.
La capitolul fresh-uri din legume, vedeta preferă un mix de spanac, castravete, ţelină, morcovi, la care se adaugă un măr pentru un gust mai bun.