Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Geanina Ilieș: „Va fi o finală Gospodar fără pereche plină de emoție, cu decizii neașteptate și povești frumoase”

Geanina Ilieș: „Va fi o finală Gospodar fără pereche plină de emoție, cu decizii neașteptate și povești frumoase”

de Redactia Tvmania

Finala celui de-al treilea sezon al reality-show-lui „Gospodar fără pereche” este programată de Pro TV miercuri, 6 mai. Prezentatoarea lui, Geanina Ilieș, ne-a spus la ce să ne așteptăm în ediția finală, dar și cum face față ea perioadei de izolare. 

 

Acum, că se termină „Gospodar fără pereche”, cum ai caracteriza experiența ta la această emisiune? Ce ți-a plăcut în mod deosebit?

Geanina Ilieș: A fost cea mai frumoasă experiență pe care am trăit-o de când lucrez în televiziune. Am cunoscut oameni senzaționali, povești de dragoste care ne-au ținut pe toți cu sufletele la gură, o echipă profesionistă, care mi-a făcut munca și mai usoară. Însă, pe lângă toate aceste lucruri, pot spune că am avut cea mai frumoasă șansă: să descopar și să mă plimb prin țara noastră minunată. Voiam de mult să vizitez anumite locuri, iar emisiunea „Gospodar fără pereche” are un mare plus! Am avut ocazia să mă bucur de peisajele din țara noastră, pe care le vedeam doar în poze.

 

Ce ne poți spune despre finală?

În primul rând, îmi pare rău că se termină . Au fost atâtea momente frumoase, peripeții trăite cu gospodarii și cu echipa, în orele petrecute în mașină, dintr-o parte a țării în alta. Ce pot spune despre ultimul episod este că vor fi gospodari cu planuri de viitor, alții vor face cunoștință cu membrii importanți din famiile fetelor, însă, pentru că este un reality și lucrurile sunt ca în viață, vom avea parte și de lacrimi. Va fi o finală plină de emoție, cu decizii neașteptate și povești frumoase.

 

Mai ales acum, pe pandemie si izolare, vezi cu alți ochi viața la țară?

Dacă ar fi să învățăm ceva, cel puțin unii dintre noi, cred că ar fi faptul că natura este cea care ne aduce cea mai bună stare, din tot ceea ce trăim zilnic. Cred că cei care se pot bucura de o bucățică de pământ la aer liber, în perioada asta, sunt cei mai norocosi. Da, viața la țară e frumoasa și are beneficiile ei.

 

Ce știi despre un viitor sezon?

M-am atașat de formatul emisiunii „Gospodar fără pereche”, îmi place să știu că pot face oamenii fericiți și că pot fi și eu o parte din poveștile de dragoste care se înfiripă în emisiune. Momentan, suntem cu toții în autoizolare și ne gândim la siguranța noastră și a celor din jur. Cred că asta este important acum: să trecem cu bine peste pandemie și să fim sănătoși și, apoi, vom vedea ce va fi. 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton