Homepage  / Vedete româneşti

Gemenii Alinei Laufer au împlinit un an. Ce mesaj înduioșător a transmis Ilan Laufer

Gemenii Alinei Laufer au împlinit un an. Ce mesaj înduioșător a transmis Ilan Laufer
8

de Roxana Mirea,

Este mare sărbătoare în familia lui Ilan Laufer. Gemenii Alinei Laufer au împlinit 1 an, astăzi, 15 februarie. Cum este o zi importantă pentru Nathaniel și Davina, tatăl lor nu putea lăsa un asemenea eveniment să treacă neobservat. Iată ce mesaj emoționant a transmis Ilan Laufer cu ocazia aniversării de un an a gemenilor lui.

Gemenii Alinei și ai lui Ilan Laufer au împlinit un an

Gemenii născuți prematur ai Alinei și ai lui Ilan Laufer au împlinit 1 an. Nathaniel și Davina le înseninează fiecare zi părinților lor, iar de când au venit pe lume micuții, Ilan și Alina Laufer sunt mai fericiți ca niciodată. Cu ocazia aniversării de un an a gemenilor, Ilan Laufer a publicat o fotografie pe Instagram cu micuții, alături de un mesaj emoționant.

La mulți ani, Nathaniel și Davina! ❤️ Azi este prima voastră zi de naștere. Tati vă iubește și va fi mereu alături de voi. Doamne, ție îți mulțumesc zilnic pentru binecuvântarea pe care ai adus-o familiei noastre”, este mesajul postat de Ilan Laufer pe Instagram.

Gemenii-Alinei-si-ai-lui-Ilan-Laufer-au-implinit-un-an-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Alina Laufer a născut prematur. Gemenii ei au venit pe lume pe 15 februarie 2021, cu două luni mai devreme. Ea a stat internată cu gemenii în spital o bună bucată de timp.

Alina și Ilan Laufer i-au dus pe gemeni la creșă

Recent, Alina și Ilan Laufer au luat decizia să-i ducă pe gemenii lor la creșă. Acum câteva zile, Alina a povestit pe Instagram cum a fost prima zi la creșă pentru micuții ei.

„Emoții? DA. Teama? Poate. Gânduri? 1 milion.

Cand eu și Ilan ne-am decis ca este timpul ca piticii nostri să meargă la grădiniță, m-au cuprins toate emoțiile pământului. În mintea mea erau numai gânduri ca „pot să stau fără puii mei cateva ore?”, „oare o să plângă?”, „dacă nu mănâncă…” etc, doar că astăzi când am ajuns aici, toată imaginea zilei din mintea mea a dispărut ca prin minune!

Davina si Nathaniel nu au plans deloc, s-au integrat imediat si ce credeți? Chiar au mâncat TOT!”, a scris Alina Laufer pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton