Homepage  / Vedete româneşti

Gemenii Dragoni de la „Masked Singer România” sunt din „Las Fierbinți”

Gemenii Dragoni de la „Masked Singer România” sunt din „Las Fierbinți”

de Cătălina Matei,

După 10 ediții în care i-au încântat pe cei patru jurați, dar și pe telespectatori, cu momentele lor de pe scena emisiunii „Masked Singer România” de la Pro TV, iată că a venit și momentul demascării pentru Gemenii Dragoni. Cine s-a ascuns sub măști? Horia Brenciu a fost cel care le-a ghicit identitatea.

După ce în ediția de aseară a emisiunii „Masked Singer România” de la Pro TV au interpretat piesa „Pa’Ti” a lui Jennifer Lopez și Maluma, Gemenii Dragoni au fost nevoiți să-și dezvăluie identitatea, după ce au primit cele mai puține voturi din partea celor prezenți în platoul show-ului.

Dintre cei patru detectivi de la emisiunii „Masked Singer România”, doar Horia Brenciu și-a dat seama că sub măștile Gemenilor Dragonilor ar putea fi doi actori din „Las Fierbinți”, serialul de comedie difuzat la Pro TV.

Cine se ascundea sub măști? Ecaterina Ladin și Mihai Rait, alias Dalida și Dorel din „Las Fierbinți, au ieșit din ou, renunțând la măștile de dragoni. „S-a legat aici o prietenie, pentru că noi n-am filmat împreună”, spune Ecaterina Ladin.

„Dalida” și „Dorel”, implicați și în alte proiecte muzicale

Cei doi actori din serialul de comedie „Las Fierbinți” nu sunt la primul lor proiect muzical. Mihai Rait, „Dorel”, a făcut parte din echipa Loredanei Groza, la „Vocea României”, unde a avut o evoluție surprinzătoare, ajungând până în semifinală.

În același timp, și Ecaterina Ladin a lucrat îndeaproape cu Loredana, nu însă la „Vocea României”, ci în musicalul ”Mamma Mia”. În prodicția respectivă, interpreta Dalidei a urcat pe aceeași scenă cu Anca Țurcașiu, Horia Brenciu și Aurelian Temișan.

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton