Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

George Buhnici jonglează cu 5 telefoane

George Buhnici jonglează cu 5 telefoane

de Redactia Tvmania

Este imposibil să nu remarci cu câtă pasiune vorbeşte George Buhnici în fiecare dimineaţă, la “iLikeIT” de toate noutăţile în domeniu.

Jurnalistul de la Pro TV are idei noi (şi unele chiar prea SF ca să primească acceptul de a le pune în practică – cum ar fi lansatoarele de foc aduse în studio, pentru care nu a primit învoirea pompierilor) şi o casă plină de gadgeturi, a povestit el pentru “TVmania” care apare pe piaţă luni, 29 iulie.

Numai când vine vorba de telefoanele mobile, George Buhnici jonglează cu vreo …cinci, a spus el în “TVmania”.

„Zilele acestea folosesc un iPhone, dar în ultimul an am fost pe Android. Mă voi întoarce după testele cu iOS7 pe Android 4.3, cel mai probabil ca să revin pe iOS când vine iPhone6. E un lux şi o povară să schimbi telefonul la fel de des ca mine. Mereu rătăcesc oameni din agendă şi setări când trec de la un telefon la altul, tot la o săptămână, două. Sunt fanul ambelor platforme.”

Are deci vreo 5 telefoane, dar mărturiseşte că în buzunar încearcă să ţină doar unul. „Două numere româneşti, dar şi număr de telefon de Marea Britanie şi SUA pe un roaming-SIM. Ţin pentru călătorii şi un număr de SIP de la Alonia prin VoIP. Sper că nu am vorbit prea multă chineză aici…”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton