Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

George Buhnici pleacă în vacanţă la Berlin

George Buhnici pleacă în vacanţă la Berlin

de Redactia Tvmania

Toamna nu este departe şi cum George Buhnici (33 de ani) are planuri mari pentru pastila lui matinală „iLikeIT” (din cadrul „Ştirilor Pro TV”), vacanţa nu va fi una lungă pentru el. Dar ştie exact unde va merge.

George Buhnici prezintă excelent rubrica „iLikeIT”, în cadrul jurnalului de ştiri matinal de la Pro TV. Cu subiecte variate şi mereu interesante, ştiristul de 33 de ani a avut o vară plină pe plan profesional, vizitând Silicon Valley pentru o serie de materiale cu românii de acolo.

Vacanţa nu va întârzia să apară, dar să nu vă aşteptaţi la o lună de repaos. George spune că se va întoarce pentru câteva zile în „dragul meu Berlin şi apoi o să bântuim puţin Autobahn-ul. Pasiunea pentru automobile nu mă lasă nici în vacanţă şi vreau să aduc de acolo câteva poveşti interesante şi pentru blogul meu, buhnici.ro. Însă vacanţa o să fie scurtă pentru că din toamnă vă pregătim ceva special. Mulţi mi-au scris să ne ceară aşa ceva şi cred că suntem foarte aproape să îi facem fericiţi”.

Până atunci, George ne-a povestit că îşi umple timpul liber cu câte o ediţie din emisiunea din domeniu „Gadget Show”, de la Discovery („Un show pe care mi-ar plăcea să îl fac eu”), dar apreciază şi mai mult emisiunea BBC „Click”, pe teme similare celor abordate de el la Pro TV.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton