Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

George Burcea a făcut anunțul referitor la copil. A spus că va deveni tătic, dar Viviana Sposub a explicat ce s-a întâmplat de fapt

George Burcea a făcut anunțul referitor la copil. A spus că va deveni tătic, dar Viviana Sposub a explicat ce s-a întâmplat de fapt
6

de Andra Stana,

George Burcea a surprins pe toată lumea, acum câteva zile, după ce s-a lăudat pe o rețea de socializare că va deveni tată. Fanii săi din mediul online i-au spus „Felicitări!”, însă adevărul era altul. Iubita sa, Viviana Sposub, a lămurit situația în cadrul „Bravo, ai stil! Celebrities”, la Kanal D.

În cadrul galei de sâmbătă seara, 1 ianuarie 2022, de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, Viviana Sposub a avut un moment de dans, la care a fost ajutată de iubitul ei, George Burcea, scrie wowbiz.ro.

George-Burcea-a-facut-anuntul-referitor-la-copil.-A-spus-ca-va-deveni-tatic-dar-Viviana-Sposub-a-explicat-ce-s-a-intamplat-de-fapt-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

În timpul ediției de sâmbătă, Ilinca Vandici a avut ocazia să afle adevărul: așteaptă sau nu un copil? Speculațiile au început după ce actorul a postat pe pagina sa de Instagram o imagine cu un bebeluș. În realitate, George Burcea va fi tată, dar este vorba despre un rol pentru un nou film.

Viviana Sposub: George a făcut anunțul pe Instagram mai devreme decât mi-aș fi dorit eu. George o să joace într-un film și va fi tătic. M-a sunat mama și m-a întrebat că ea trebuie să afle din presă. I-am zis că e vorba despre un film, dar actorul meu enigmatic și nu prea cuminte a postat pe internet și s-a interpretat diferit.

Ilinca Vandici: Deci nu o să avem un nepoțel?

Viviana Sposub: O să avem, dar nu acum.

George Burcea: Data viitoare o să mai vorbim, poate în finală.

Viviana Sposub: „Vă puteți aștepta oricând la surprize!”

„De la mine și George vă puteți aștepta oricând la surprize! De toate felurile! Lăsând gluma la o parte, etapa în care noi ne aflăm acum nu e tocmai cea mai potrivită pentru pasul acesta. Dar ne dorim copii împreună și voi fi tare fericită să vă anunț atunci când acest lucru se va întâmpla”, a povestit recent Viviana Sposub, pentru Viva.ro.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton