Homepage  / Vedete româneşti

George Burcea, acuzații grave la adresa Andreei Bălan. A publicat imagini cu puternic impact emoțional

George Burcea, acuzații grave la adresa Andreei Bălan. A publicat imagini cu puternic impact emoțional

de Roxana Mirea,

George Burcea face acuzații grave la adresa fostei soții, Andreea Bălan. Actorul o acuză pe pe mama fetițelor sale de rele tratamente aplicate câinelui lor, un Labrador pe nume Jack. Fanii artistei l-au putut vedea pe cățel atunci când Andreea Bălan îl filma și urca imaginele cu el pe rețelele sociale. Ei bine, recent, George Burcea l-a filmat pe Jack, având răni serioase. Artista l-ar fi lăsat pe fostul soț să ia câinele după ce a el amenințat-o că o reclamă la Protecția Animalelor.

George Burcea, acuzații grave la adresa fostei soții, Andreea Bălan

George Burcea a publicat pe pagina lui Facebook imagini cu un puternic impact emoțional și a acuzat-o pe Andreea Bălan de rele tratamente aplicate câinelui lor, labradorul Jack. După ce s-au despărțit, George Burcea spune că Andreea Bălan nu a vrut să i-l dea pe Jack.

Probabil unii dintre voi știu cã am avut un Labrador pe nume Jack. L-am cumpărat în 2015, pentru că stând la curte și fiind iubitor de animale, era momentul perfect pentru el. L-am îngrijit pânã în anul 2020, când m-am mutat. Deși stăteam într-un apartament cu 3 camere, iar cățelul avea 35 kg, am dorit în nenumărate rânduri să-l iau, dar nu mi s-a permis de către ,, proprietară și mama acesteia”. Până acum doua luni am tot insistat să-l iau și am și vorbit cu 20 de persoane să-l țină la curte, tocmai pentru a avea mai mult spațiu. Un prieten bun a fost de acord, dar iarăși m-am lovit de refuz”, și-a început George Burcea mesajul transmis pe Facebook.

Cum a reușit George Burcea să ia câinele de la Andreea Bălan

După ce s-a lovit de nenumărate refuzuri, George Burcea a amenințat-o pe Andreea Bălan că o va reclama la Protecția Animalelor pentru neglijență și rele tratamente aplicate câinelui. Actorul l-a filmat pe Jack, care prezintă, în imaginile respective, numeroase răni deschise. Acesta a spus că Jack este în grija medicilor de o săptămână.

Asta până într-o zi când i-am făcut o filmare și am transmis casei/stăpânei, că voi da acest filmulet la protecția animalelor. Inițial a spus NU, dar după 3 săptămâni a cedat. Așa arată un Labrador de persoană publică. Așa arăta un Labrador de 7 ani (e ziua lui pe 10.05), în momentul în care l-am luat de acasă. Spuneți-mi, vă rog, cum vi se par vouă aceste poze și cum credeți că a fost tratat. El este așa de peste 1 an – cu reveniri scurte în ceea ce privește sănătatea lui. Acum e bine. E la doctor de o săptămână, iar mai apoi va merge la o curte mare și plină de copii”, a mai scris actorul.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton