Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

George Burcea are probleme cu legea. Ce se poate întâmpla cu fostul soț al Andreei Bălan

George Burcea are probleme cu legea. Ce se poate întâmpla cu fostul soț al Andreei Bălan
5

de Redactia Tvmania

George Burcea a fost acuzat de o serie de ilegalități de fosta soție, Andreea Bălan, la scurt timp după ce și-au anunțat divorțul. 

Andreea Bălan i-ar fi informat pe oamenii legii, conform spuselor fostului său soț, că acesta ar consuma substanțe intersize. Mai grav este faptul că George Burcea a fost prins de poliție la volan sub efectul acestora. 

George Burcea se află în plin proces de divorț cu Andreea Bălan, alături de care are două fetițe. Se pare că problemele lui nu se opresc aici! 

„Poliția Ilfov nu „m-a filat mult timp” așa cum au scris „genialele” ziare sau cum IPJ a dat comunicat (cred), ci au fost informați de Andreea. Spun asta pentru că eram de față când s-a întâmplat acest lucru. Tot acolo eram și când mi s-a cerut politicos să eliberez „platoul de filmare”. Andreea știa că eu am consumat substanțe. De unde? Și-a însușit telefonul meu de multe ori când eram în lumea viselor, apoi a început să întrebe în dreapta și-n stânga”, a scris George Burcea pe rețelele de socializare la începutul lunii martie a anului 2020.

Fostul soț al Andreei Bălan s-a ales cu dosar penal

Acum, procurorii au finalizat ancheta în cazul său și l-au trimis pe actor în judecată. Procesul său va începe după ce judecătorii vor stabili legalitatea de urmărire penală, potrivit wowbiz.ro.
Dosarul lui George Burcea este încadrat în articolul 336 NPC, care prevede pentru persoanele „aflate sub influența unor substanțe psihoactive, care conduc un vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere” pedepse de 1 până la 5 ani de închisoare sau amendă. Astfel, Burcea ar putea primi o pedeapsă asemănătoare cu cea dată șoferilor prinși la volan cu o „îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”.

George Burcea are probleme cu legea. Ce se poate întâmpla cu fostul soț al Andreei BălanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

George Burcea a vorbit deschis despre acest episod 

În prezent George Burcea trăiește o viață liniștită și și-a refăcut viața alături de Viviana Sposub. Se pare că fosta co-prezentatoare de la „Vorbește lumea” își sprijină partenerul în toate și nu îl lasă la greu nici în cele mai dificile momente. 

La câteva luni după scandalul legat de acuzațiile pe care le-a primit în presă, George Burcea dezvăluia public că a știut care a fost momentul critic în relația cu Andreea Bălan:

„Am avut un moment în care eram destul de pierdut emoţional din cauza problemelor de acasă, dar de acolo şi până la dependenţă, cum a scris presa, e cale lungă. Poliţia ştia acest lucru de la Andreea, nu că m-ar fi filat, cum s-a scris de nenumărate ori. Punctul culminant al separării a fost anul trecut, când încercând să fac această carte, mi s-a spus că proiectele mele sunt de rahat, mici şi nesemnificative, iar ale ei sunt de 50 de ori mai mari decât ale mele. Atunci ştiam că de acolo şi până la despărţire nu mai este decât un pas de pitic.”

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton