Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cadoul neobișnuit pe care George Burcea i l-a oferit Vivianei Sposub. „Nu am primit în viața mea așa ceva”

Cadoul neobișnuit pe care George Burcea i l-a oferit Vivianei Sposub. „Nu am primit în viața mea așa ceva”
10

de Andra Stana,

Viviana Sposub, care a împlinit 25 de ani pe 21 iunie, a dezvăluit ce surpriză i-a făcut atunci iubitul ei, George Burcea. Prezentatoarea de la „Dimineața cu noi” a recunoscut că nu se aștepta la un asemenea gest.

Pe 21 iunie, Viviana Sposub a împlinit 25 de ani, iar iubitul ei, George Burcea, și-a dorit să facă un gest frumos cu ocazia acestui moment. Cu toate că ar fi putut să îi ofere în dar un telefon mobil de ultimă generație, așa cum ar fi vrut vedeta Kanal D, actorul a surprins-o în alt fel.

„Știți ce mi-a luat cadou de ziua mea? Am împlinit 25 de ani și a venit acasă cu 25 de trandafiri și cu 25 de perechi de chiloți. Mi-a luat niște chiloți atât de frumoși, în diferite culori, cu sclipici, cu danteluță, de la celebrul brand de lenjerie intimă. Este inedit. Nu am primit în viața mea așa ceva”, a spus Viviana, pentru ego.ro.

Cadoul neobișnuit pe care George Burcea i l-a oferit Vivianei SposubIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

La începutul verii, tânăra mărturisea că tot ce își dorește e un telefon mobil nou și la modă.

„De obicei când este ziua unui om, acel om se așteaptă să îi iei un telefon sau un laptop. La mine este cu schepsis. Nu am vrut să îi iau telefon” și-a motivat George decizia de a nu-i cumpăra un telefon de ziua ei de naștere.

Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut la filmările pentru emisiunea „Ferma”, show difuzat de Pro TV. Ei au făcut parte din aceeași echipă, au dormit sub același acoperiș săptămâni la rând, acolo s-au și sărutat pentru prima oară. După ce show-ul „Ferma” s-a încheiat, ei au rămas împreună.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton