Homepage  / Uncategorized / Vedete româneşti

George Burcea, prima reacție după ce s-a spus că Viviana Sposub e însărcinată. Imaginea care a stârnit controverse

George Burcea, prima reacție după ce s-a spus că Viviana Sposub e însărcinată. Imaginea care a stârnit controverse
11

de Roxana Mirea,

George Burcea a avut o primă reacție după ce s-a scris că Viviana Sposub, iubita lui, ar fi însărcinată. Actorul a publicat pe Instagram o fotografie cu un picioruș de bebeluș, dând, astfel, de înțeles că el și Viviana se pregătesc să devină părinți. Ei bine, recent actorul a dezlegat misterul și a spus dacă Viviana este sau nu însărcinată.

George Burcea, după ce s-a spus că Viviana Sposub e însărcinată

Zilele trecut, George Burcea a publicat pe Instagram o fotografie cu un picior de bebeluș, iar fanii s-au gândit că Viviana Sposub, iubita lui, este însărcinată. Actorul și concurenta de la „Bravo, ai stil” au declarat de mai multe ori că doresc să își întemeieze o familie, dar la momentul potrivit. George Burcea a dezvăluit că Viviana Sposub nu este însărcinată pentru că au alte proiecte de care se ocupă.

 „Viviana nu este însărcinată. Nu există așa ceva acum. Avem alte proiecte de care ne ocupăm. O poză de pe Instagram nu este o confirmare la sarcină”, a declarat actorul, pentru Click.ro.

Pe de altă parte, și Viviana le-a dat de gândit fanilor ei în ceea ce privește o presupusă sarcină, după ce Ilinca Vandici a întrebat-o dacă așteaptă un copil, i-ar ea a răspuns „da”.

Ilinca Vandici: Ești însărcinată?

Viviana Sposub: Da.

Ilinca Vandici: Felicitări, Viviana”, este dialogul care apare în promo-ul pentru ediția următoare a emisiunii de la Kanal D.

De asemenea, Viviana și George Burcea își doresc să se și căsătorească, într-o zi.

Viviana-Sposub-George-burcea-8-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton