Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Prima reacţie a lui George Burcea după despărţirea de Viviana Sposub: „Lasă să te doară…”

Prima reacţie a lui George Burcea după despărţirea de Viviana Sposub: „Lasă să te doară…”
5

de Redactia Tvmania

De când Viviana Sposub a confirmat despărțirea de George Burcea, acesta a preferat să nu aibă nicio reacție în spațiul public. Acum însă, actorul a scris un mesaj ce lasă loc de interpretări.

George Burcea a fost discret și a preferat să nu comenteze în presă despărțirea de Viviana Sposub. Cu toate astea, acesta a postat în mediul online un mesaj care a lăsat loc de interpretări în rândul internauților care sunt de părere că cele scrise de George au legătură cu schimbările din ultima perioadă.

Prima reacţie a lui George Burcea după despărţirea de Viviana Sposub

George Burcea a transmis un mesaj pe contul său de Instagram, sugerând că încă se confruntă cu dificultăți în urma despărțirii de Viviana.

„Lasă să te doară, până când nu mai doare”, este mesajul transmis de George Burcea pe rețelele de socializare, conform cancan.ro. Legat de motivele despărțirii, actorul nu a dat niciun detaliu.

viviana-sposub-si-george-burcea-13Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Viviana a confirmat despărțirea de George Burcea

Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit după 3 ani de relație. Cei doi aveau o relație stabilă, iar fanii lor nu s-ar fi așteptat ca povestea lor de iubire să se destrame. George Burcea a petrecut o săptămână alături de fetițele sale, Ella și Clara, iar de această dată Viviana Sposub nu i-a însoțit. Viviana mergea de obicei peste tot cu ei, iar faptul că ea a ales să rămână în București a dat naștere mai multor zvonuri referitoare la despărțire.  

Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”,a scris Viviana Sposub pe Instagram. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton