Homepage  / Netflix

George Burcea și Victor Dorobanțu, alături de Catherine Zeta-Jones într-un serial Netflix. Celebra actriță sosește azi în România

George Burcea și Victor Dorobanțu, alături de  Catherine Zeta-Jones într-un serial Netflix. Celebra actriță sosește azi în România

de Cătălina Matei,

Unul dintre cele mai așteptate seriale de la Netflix, “Wednesday”, regizat de Tim Burton, include în distribuția sa, alături de celebrii Catherine Zeta-Jones și Luis Guzman, și doi români: actorul George Burcea și magicianul Victor Dorobanțu. Filmările au loc în România și vor dura aproape o jumătate de an.

Ce roluri interpretează George Burcea și Victor Dorobanțu

Actorul George Burcea, intens mediatizat în presa românească din perspectiva vieții sale personale (este fostul soț al cântăreței Andreea Bălăn, cu care are două fetițe), interpretează personajul Lurch, valetul celebrei familii Addams.

În același timp, rolul lui Thing (mâna personajului Thing T. Thing)  este interpretat de magicianul Victor Dorobanţu, pe care publicul din România l-a văzut și în emisiunea “iUmor”, de la Antena 1.

Catherine Zeta-Jones, nerăbdătoare să înceapă filmările

Prezentă pe covorul roșu la Gala decernării Premiilor Emmy, care a avut loc duminica aceasta la Los Angeles, celebra actriță le-a declarat reporterilor că abia aşteaptă să interpreteze rolul Morticia Addams în serialul „Wednesday”. De altfel, actrița este așteptată să sosească azi în România.

Sunt pe cale să încep filmările în România. Sunt atât de încântată să lucrez cu marele Tim Burton şi cu designerul de machiaj şi costume cu care am mai lucrat, şi cu Luis Guzmán, care îl joacă pe Gomez, cu care am lucrat la «Traffic». Va fi o tovărăşie cu adevărat minunată. Sunt nerăbdătoare.

Catherine  Zeta-Jones

Și actrița din “Urzeala Tronurilor”, Gwendoline Christie, are un rol important în noua miniserie, după cum a anunțat Variety. În noul „Wednesday”, Gwendoline Christie o va interpreta pe Larissa Weems, directoarea Academiei Nevermore. Aceasta are încă niște afaceri neterminate cu fosta sa prietenă, și colegă, din copilărie Morticia Addams.

Tim Burton este regizorul și producătorul primului sezon al serialului “Wednesday”. Serialul are opt episoade și este scris de Al Gough și Miles Millar. Personajele au fost create de caricaturistul Charles Addams în 1938 și au avut mai multe adaptări de-a lungul anilor (inclusiv filmul din 1993 Addams Family Values, cu Christina Ricci în rolul de Wednesday).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton