Homepage  / Articole

Cum a râs Clooney de Brad Pitt la Globurile de Aur

Cum a râs Clooney de Brad Pitt la Globurile de Aur

de Redactia Tvmania

George Clooney a ținut să râdă de Brad Pitt și de faptul că actorul merge cu ajutorul unui baston. Totul s-a întâmplat chiar pe scena Globurilor de Aur, decernate duminică seară la Los Angeles.

Clooney a urcat treptele până pe scena unde trebuia să țină un discurs folosindu-se chiar de bastonul lui Pitt. Imediat ce a ajuns la microfon, el a spus:

„Trebuie să i-l dau înapoi, altfel nu poate ajunge nici la bar”, a zis actorul, citat de femalefirst.co.uk.

Clooney a câștigat premiul pentru cel mai bun actor principal într-o dramă, după ce i-a întrecut pe Brad Pitt, Leonardo DiCaprio și Ryan Gosling. În discursul de mulțumire, George Clooney l-a ridicat în slăvi tot pe  prietenul său Brad Pitt, pentru toată munca făcută anul trecut.

„Vreau să spun că este plăcut să îl văd pe Brad și este grozav că pot să îi spun că a făcut o treabă grozavă cu cele două filme ale sale anul acesta. Mai mult, că face lucruri minunate pentru toată lumea”, a spus Clooney.

Angelina Jolie, care a fost una dintre prezenţele cele mai lăudate la gala Globurilor, a stat mereu alături de partenerul ei şi a savurat glumele lui Clooney. Întrebată care este cel mai aşteptat moment al serii, Angelina Jolie a făcut cu ochiul şi a şoptit: „Să ajung în pat lângă Brad”.

„Ryan Gosling e în Thailanda”, a spus Clooney

Despre absentul Ryan Gosling, George Clooney nu a putut să zică decât că i-a scris un e-mail din care a aflat că se află în Thailanda.

„Este în Thailanda sau așa ceva. Știți bine ce se face în Thailanda. Muncește, cred. Mi-a scris o scrisoare drăguță, un e-mail, în această dimineață. Știți, trebuie să muncească, să-și câștige existența”, a glumit Clooney.

Reprezentantul lui Gosling a declarat că tânărul actor se află în Bangkok, unde filmează pelicula „Only God Forgives”, un film cu arte marțiale.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton