Homepage  / Filme Online

George Clooney și Brad Pitt fac un nou film împreună și Hollywoodul a înnebunit. Ce se știe până acum

George Clooney și Brad Pitt fac un nou film împreună și Hollywoodul a înnebunit. Ce se știe până acum
5

de Andreea Hentea,

George Clooney și Brad Pitt vor juca împreună într-un film regizat de Jon Watts (autorul ultimelor trei filme din seria „Omul-Păianjen”), care a stârnit mare interes printre studiouri, scrie variety.com. 

George Clooney și Brad Pitt vor colabora din nou, la un film care, potrivit Hollywood Reporter, a atras atenția multor potențiali cumpărători importanți, printre care Lionsgate, Apple, Sony, Netflix, Universal, Amazon, Annapurna și Warner Bros, care au licitat febril pentru el. În cele din urmă, scrie deadline.com, drepturile au fost achiziționate de Apple Studios, care s-a angajat să organizeze și o lansare de proporții în cinematografe. 

Nu este greu de înțeles de ce toată lumea a fost dornică să se implice în acest proiect, care are în distribuție două vedete de primă mărime și un regizor excelent cotat la Hollywood. Filmul va fi produs de Smokehouse Pictures și Plan B Entertainment, casele de producție ale lui George Clooney, respectiv Brad Pitt. 

Deși detaliile poveștii sunt păzite deocamdată cu strășnicie, se știe deja că filmul va avea în prim-plan doi ași în domeniile lor care primesc aceeași misiune. George Clooney și Brad Pitt, vechi prieteni, au jucat împreună nu doar în filmele din franciza „Ocean’s Eleven”, ci și în comedia fraților Coen „Citește și arde” / „Burn After Reading” (2008). 


Brad Pitt a câștigat recent premiul Oscar pentru rolul din „A fost odată la Hollywood”, iar George Clooney regizează filmul „The Tender Bar”, cu Ben Affleck și Tye Sheridan, care se va lansa la mijlocul lunii decembrie. Jon Watts a regizat toate cele trei filme recente din franciza „Omul-Păianjen”. Cel mai nou, „Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă” / „Spider-Man: No Way Home” (2021), va rula în cinematografe din 17 decembrie. 

Printre proiectele ambițioase ale Apple Studios se numără „Emancipation”, regizat de Antoine Fuqua, cu Will Smith și „Killers of the Flower Moon”, cel mai recent film al lui Martin Scorsese, cu Leonardo DiCaprio și Robert De Niro.

„Burn After Reading”Brad Pitt© 2008 Focus Features** J.C.C.Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton