Homepage  / Articole

George Clooney: M-am gândit să mă sinucid

George Clooney: M-am gândit să mă sinucid

de Redactia Tvmania

George Clooney a dezvăluit, în cel mai recent număr al revistei „Rolling Stone”, că s-a gândit foarte serios să își ia viața. Totul s-a întâmplat în urmă cu șase ani, când actorul filma pentru drama „Syriana”, scrie dailymail.co.uk.

La acea vreme, Clooney a suferit un accident la coloană, care l-a lăsat cu niște dureri îngrozitoare. În timp ce stătea pe patul de spital, actorul se gândea: „Nu pot să exist așa. Nu pot să trăiesc cu adevărat”.

Clooney a recunoscut de asemenea că a încercat să își înece amarul în băutură, dar că nu l-a ajutat destul, pentru că nu îl anestezia pe cât dorea el.

„Stăteam într-un pat de spital, cu o perfuzie în mână, fără să pot să merg, având niște dureri de cap de parcă aveam un atac cerebral, și vreo trei săptămâni m-am gândit că trebuie să fac ceva drastic cu asta, dar nu am crezut niciodată că voi ajunge până acolo. Vezi, eram într-un moment al vieții în care încercam să îmi dau seama cum pot supraviețui”, a povestit actorul pentru publicația „Rolling Stone”.

El a adăugat că operația l-a ajutat, dar tot mai suferă din cauza durerilor de cap.

Actorul, care s-a despărțit de modelul italian Elisabetta Canalis la începutul verii, și care trăiește o poveste de dragoste cu o fostă luptătoare de wresling, pe nume Stacy Keibler, spune că își trăiește viața de celibatar prin faptul că are duzini de cămăși albe acasă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton