Homepage  / Știri

George Clooney nu se mai recunoaşte în filme

George Clooney nu se mai recunoaşte în filme

de Redactia Tvmania

Starul din „Americanul” (2010) crede că s-a transformat într-un tip „bătrân şi cărunt” şi spune că nu se mai recunoaşte când se vede pe marile ecrane, relatează femalefirst.co.uk.

„Este interesant să vezi cum îmbătrâneşti pe marile ecrane. Am urmărit <> şi m-am gândit: <> Eram eu. Nu mă machiez niciodată în filme. Începe să se vadă”, a spus George Clooney (50 de ani).

Actorul îşi aminteşte că s-a distrat de minune pe platourile de filmare de la „Sus, în aer” (2009) şi crede că rezultatul final a fost unul dintre cele mai reuşite filme în care a jucat.

În schimb, George Clooney a rămas cu amintiri neplăcute din perioada în care a filmat pentru pelicula „Regii Desertului” (1999), regizată de David O. Russell – cineastul este renumit pentru confruntările cu colegii de pe platouri.

„La un moment dat s-a luat de un şofer cu care am fost coleg de liceu. Nu eu l-am ajutat să obţină slujba, dar David a început să ţipe la el şi să-l facă de râs în faţa echipei de filmare.

I-am spus: <>.

Cu altă ocazie a ţipat atât de mult la o colegă încât a făcut-o să plângă. A fost cu adevărat, fără excepţie, cea mai neplăcută experienţă din viaţa mea”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton