Homepage  / Vedete / Vedete străine

George Clooney, probleme în pandemie: „E un dezastru pentru mariajul nostru ce a făcut Amal!”

George Clooney, probleme în pandemie: „E un dezastru pentru mariajul nostru ce a făcut Amal!”

de Redactia Tvmania

George și Amal Clooney și-au petrecut timpul în pandemie la fel ca marea majoritate dintre noi, cel puțin așa a explicat recent actorul, potrivit cnn.com.

Actorul de 59 de ani a povestit, de curând, cu lux de amănunte, detalii neștiute până acum despre cum şi-au petrecut timpul în pandemie el şi soţia sa, Amal: s-au uitat la seriale tv!

Mai mult, George a povestit, într-un stil amuzant, despre ce s-a întâmplat cu mariajul său în plină pandemie. Actorul a dezvăluit că soția lui a avut o activitate preferată în aceste luni: s-a uitat la „ER”, serial care l-a făcut celebru pe Clooney în urmă cu mulți ani.

„E un dezastru ce a făcut Amal în pandemie. S-a uitat la acel serial, iar asta a fost dezastruos pentru mine, fiindcă efectiv uitasem toate lucrurile groaznice pe care le-am făcut în rolul doctorului Ross. Dar Amal nu s-a lăsat: a devorat serialul şi mă mai şi chinuia cu întrebări.

Ce faci până la urmă în sezonul 3? Ce prostii mai faci? Rămâi cu tipa aia, Hathaway sau ce mai urmează? Ce să mai spun, a fost un dezastru pentru mariajul nostru”, a spus Clooney.

George Clooney a povestit totul în timpul unei reuniuni virtuale la care se aflau mai mulți colegi din fosta distribuție a serialului „ER”. Printre ei se aflau și Julianna Marguiles, Anthony Edwards, Noah Wyle şi Gloria Reuben.

Actorul a recunoscut că, în timp ce Amal urmărea vechile episoade din „ER”, și-a dat seama că a făcut o treabă grozavă în urmă cu 25 de ani. „E o producție de televiziune extraordinară”, a declarat actorul.

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton