Homepage  / Articole

Cât de prieteni sunt de fapt George Clooney și Brad Pitt

Cât de prieteni sunt de fapt George Clooney și Brad Pitt

de Redactia Tvmania

George Clooney și Brad Pitt au jucat în mai multe filme împreună, iar relația lor de prietenie s-a transferat încetul cu încetul și în spatele marilor ecrane. Cu toate că ne-am fi așteptat ca cei doi actori să petreacă mai mult timp împreună, ei bine, Clooney a explicat că de fapt ei se văd cam rar.

„Brad este unul dintre tipii grozavi. Suntem prieteni buni, dar, în ciuda a ceea ce cred oamenii, noi nu petrecem foarte mult timp împreună”, a explicat George Clooney într-un interviu acordat publicației „The Hollywood Reporter”.

Clooney a spus că este adevărat că Brad l-a vizitat în orașul italian Como, unde artistul are o casă. De asemenea, starul din „Descendenții” a dezvăluit că amândurora le place să meargă cu motocicleta,  dar și că, până la decernarea Globurilor de Aur din acest an, ei nu apucaseră să se vadă de câteva luni bune, a scris uk.eonline.com.

La Globuri, Clooney l-a lăsat pe Brad Pitt fără bastonul cu ajutorul căruia acesta mergea, iar gluma a ajuns pe prima pagină a ziarelor. Aceasta nu a fost însă singurul mod în care cei doi prieteni s-au tachinat.

„Acum câțiva ani”, și-a amintit George Clooney, „Brad mi-a făcut-o. Întrebat dacă o va cere de nevastă de Angie, el a răspuns că o va face atunci când eu voi putea să mă însor legal cu un alt bărbat”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton