Homepage  / Vedete / Vedete străine

George Clooney și Julia Roberts, din nou împreună pe marile ecrane. În ce proiect vor juca

George Clooney și Julia Roberts, din nou împreună pe marile ecrane. În ce proiect vor juca

de Redactia Tvmania

George Clooney (59 de ani) și Julia Roberts (53 de ani) vor juca împreună în comedia romantică „Ticket to Paradise”, informează deadline.com. 

 

Viitorul film, produs de compania Working Title pentru studiourile Universal, va fi regizat de Ol Parker („Mamma Mia! O luăm de la capăt”), care va scrie și scenariul, împreună cu Daniel Pipski. Cele două vedete vor juca rolurile a doi soți divorțați care pleacă împreună în Bali pentru a o împiedica pe fiica lor să facă aceeași greșeală pe care ei consideră că au făcut-o cu 25 de ani în urmă. 

George Clooney și Julia Roberts vor fi și producătorii filmului, împreună cu Tim Bevan și Eric Fellner de la compania Working Title. Cei doi actori au mai jucat împreună în franciza „Ocean’s Eleven” (mai precis în filmul „Ocean’s Eleven – Faceți jocurile!”, în care George Clooney juca rolul fermecătorului escroc Danny Ocean, iar Julia Roberts pe al fostei sale soții, Tess) și în drama „Mașina de bani”, regizată de Jodie Foster. 

Filmul face parte dintre proiectele pe care producătorii intenționează să le păstreze pentru difuzarea în cinematografe, deși platformele de streaming fac rapid oferte de preluare atunci când e vorba de pelicule cu mari vedete pe generic. În acest sens, mai-marii studiourilor Universal au precizat că „acest proiect este destinat cinematografelor și nu va migra de acolo în altă parte”. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton