Homepage  / Trailer / Vedete străine

George Clooney şi Julia Roberts și-au luat bilete către Paradis! A apărut trailer-ul comediei romantice „Ticket to Paradise”, în care joacă cei doi

George Clooney şi Julia Roberts și-au luat bilete către Paradis! A apărut trailer-ul comediei romantice „Ticket to Paradise”, în care joacă cei doi

de Cătălina Matei,

După aproape 20 de ani, Julia Roberts revine pe marile ecrane într-o comedie romantică. Și nu oricum, ci alături de bunul său prieten George Clooney. Filmările pentru „Ticket To Paradise” s-au încheiat anul trecut, iar programul lor a fost de multe ori schimbat din cauza pandemiei de Covid-19. Pelicula va fi lansată în cinematografe în noiembrie, până atunci însă a fost lansat primul trailer oficial.

Este pentru prima dată când George Clooney și Julia Roberts joacă împreună într-o comedie romantică, după ce anterior au împărțit ecranul în „Ocean’s Eleven” și „Money Monster”.

George Clooney și Julia Roberts / Credit line: Profimedia

Pelicula „Ticket to Paradise” este regizată de Ol Parker („Mamma Mia: Here We Go Again”, „Best Exotic Marigold Hotel”) după un scenariu pe care l-a scris cu Daniel Pipski și prezintă povestea a doi foşti soţi care se găsesc implicaţi într-o misiune comună: încearcă să îşi oprească fiica îndrăgostită, Lily, să comită aceleaşi greşeli pe care ei le-au făcut în trecut.

După cum se arată în trailer, ei decid să colaboreze pentru a sabota nunta, pentru a o împiedica pe Lily să facă aceeași greșeală pe care ei au făcut-o cu 25 de ani înainte.

Alături de George Clooney și Julia Roberts, distribuția îi include pe Billie Lourd („Booksmart”), Maxime Bouttier și Lucas Bravo („Emily In Paris”). Roberts și Clooney sunt, de asemenea, producători ai filmului, alături de Deborah Balderstone, Tim Bevan, Eric Fellner, Marisa Yeres Gill, Lisa Roberts Gillan, Sarah Harvey și Grant Heslov.

Potrivit NME, „Ticket To Paradise” este programat să fie lansat în cinematografe pe 21 octombrie.

De ce n-a mai jucat Julia Roberts într-o comedie romantică de 20 de ani

Julia Roberts a dezvăluit de ce nu a mai jucat într-o comedie romantică în ultimele două decenii. Actrița premiată cu un Oscar a recunoscut a fost o decizie conștientă din partea ei, pur și simplu pentru că nu a găsit nimic „suficient de bun”.

În timpul unui interviu pentru New York Times Magazine, actrița a declarat că „oamenii interpretează uneori greșit cantitatea de timp care a trecut” ca și cum ea „nu ar vrea” să facă o comedie romantică.

Dacă aș fi citit ceva care mi s-ar fi părut la nivelul de scriere din ‘Notting Hill’ sau la nivelul de distracție nebună din ‘My Best Friend’s Wedding’, aș fi făcut-o. Nu au existat aceste elemente până la acest film pe care tocmai l-am făcut (Ticket to Paradise), scris și regizat de Ol Parker”, a explicat actrița, potrivit Page Six.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton