Homepage  / Vedete / Vedete străine

George Clooney, un star fără pretenții. Ce a acceptat să facă în timpul vacanței din Nisa

George Clooney, un star fără pretenții. Ce a acceptat să facă în timpul vacanței din Nisa
3

de Andra Stana,

George Clooney și soția sa, Amal Clooney, au început vara cu stil. La începutul săptămânii, cuplul a fost văzut coborând dintr-un avion privat în sudul Franței. Cei doi nu erau singuri: au călătorit împreună cu prietenii lor, omul de afaceri Rande Gerber și soția acestuia, Cindy Crawford.

Ca de obicei, Amal a arătat uimitor când a pus piciorul pe tărâmul francez. Soția lui Clooney a fost fotografiată într-o rochie roz aprins accesorizată cu o curea maro, sandale asortate și ochelari de soare mari. În ceea ce-l privește pe George, acesta a păstrat un aer casual. Era îmbrăcat cu o cămașă neagră cu guler, blugi, ochelari de soare cu nuanțe mov și un rucsac, scriu cei de la etonline.com.

Cindy și Rande păreau, de asemenea, pregătiți pentru vacanță, supermodelul purtând pantaloni verzi, o bluză vaporoasă alb-portocaliu, mai multe brățări și sandale. Rande purta o cămașă cu guler albastru deschis, blugi și un rucsac în spate.

Vechii prieteni au programat o vacanță în Franța cu ocazia celei de-a cincea aniversări a gemenilor lui George și Amal, Alexander și Ella.

Clooney, selfie de colecție cu polițiștii francezi

George Clooney și-a făcut timp să se pozeze cu fanii în timp ce se bucura de o zi de plimbare în sudul Franței.

George Clooney, un star fără pretenții. Ce a acceptat să facă în timpul vacanței din NisaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Câștigătorul premiului Oscar și soția sa, Amal Clooney, și-au petrecut una dintre după-amiaze în Nisa, Franța. Ei s-au relaxat alături de prietenii lor apropiați, de cuplul de celebrități Rande Gerber și Cindy Crawford.

Cei patru au luat masa împreună la Le Plongeoir, un restaurant mediteranean de lux din sudul Franței, cu vedere la ocean.

În timp ce plecau de la restaurant, George, 61 de ani – care s-a îmbrăcat lejer cu un polo albastru marin și blugi – s-a oprit pentru a face un selfie cu niște ofițeri de poliție francezi care s-au apropiat de el în timp ce grupul se îndrepta spre ieșire.

Sursa foto: Hepta, Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton